Vegasin supertähti jäi karulla tavalla jyrän alle – Floridan tehohyökkääjän jättimäinen taklaus nousi puheenaiheeksi

Vegas Golden Knights murjoi Florida Panthersin toisessa finaaliottelussa.

Florida Panthersin huippuhyökkääjä Matthew Tkachuk jysäytti painavan taklauksen Vegas Golden Knightsin supertähti Jack Eicheliin NHL:n toisessa finaaliottelussa.

Eichel luisteli keskialueella kiekon kanssa, kun Tkachuk jysäytti Vegas-tähteen painavan avojäätaklauksen. Eichel lennähti taklauksen voimasta hurjalla tavalla jäähän ja menetti tilanteessa myös kypäränsä.

Eichel keräili hetken voimiaan jäällä ennen kuin luisteli omin avuin vaihtoaitioon.

26-vuotias tähtihyökkääjä kertoi ottelun jälkeen olevansa kunnossa kovasta tärskystä huolimatta.

– Näin hänet viime hetkellä ja hän antoi kovan, mutta minusta puhtaan taklauksen. Tämä on fyysinen peli, joten sinua taklataan välillä. On vain jatkettava eteenpäin. Se oli iso taklaus, mutta olen kunnossa, Eichel kertoi medialle.

Kiistanalaisena pelaajana tunnettu Tkachuk puolestaan kuittasi taklauksensa painokkaasti. 

– Näin hänet keskellä jäätä pää alhaalla. Sillä ei ole väliä kuka olet, sinä et voi päästä läpi keskeltä pää alhaalla. Sinut tullaan taklaamaan. Minutkin taklattaisiin, jos minulla olisi pää alhaalla keskialueella. Se ei ole iso juttu. Hän on todella hyvä pelaaja ja hyviäkin pelaajia voi taklata, Tkachuk kommentoi.

Tkachuk oli Floridan 2–7-tappioon päättyneessä ottelussa monessa mukana. Jenkkirymistelijä vastasi joukkueensa toisesta maalista, mutta oli myös muulla tavoin esillä. Tkachuk sai ottelussa peräti kaksi käytösrangaistusta.

Lue myös:

    Uusimmat