Florida joutui tukalampaan asemaan, Anton Lundell luo uskoa omiinsa – "Se ei ole ohi"

Vegas Golden Knights antoi kylmää kyytiä Florida Panthersille.

Florida Panthersin suomalaishyökkääjä Anton Lundell uskoo joukkueensa nousevan hankalasta tilanteesta.

Florida sai tiistain vastaisena yönä ruman selkäsaunan, kun se hävisi toisen finaaliottelun Vegas Golden Knightsille 2–7.

Vegas johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 2–0. Kahden ensimmäisen ottelun perusteella Florida joutuu venymään jopa pienoiseen ihmeeseen noustakseen vielä Stanley Cup -mestariksi. Niin paljon Florida on ollut vastustajaansa jäljessä.

Maalinteossa yön ottelussa onnistunut Lundell vakuuttaa, että joukkueen sisällä riittää vielä uskoa. Suomalaishyökkääjä muistuttaa mediaa Boston Bruins -ottelusarjasta, jossa Florida oli takaa-ajoasemassa voitoin 1–3, mutta kampesi itsensä jatkoon.

– Se ei ole ikinä ohi. Me näimme sen Bostonia vastaan. Me uskomme vielä. Olemme kahden voiton takamatkalla, mutta se ei ole ohi, Lundell painottaa medialle.

Seuraavaksi joukkueet matkustavat Floridaan, jossa pelataan kaksi seuraavaa finaaliottelua. Lundell uskoo kotiyleisön siivittävän Floridan parempaan suoritukseen.

– Haluamme levätä, palautua ja olla valmiita, kun menemme kotijäälle. Tulemme saamaan paljon energiaa kotiyleisöltämme, Lundell vakuuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat