Vedonlyönnin taitaja Jorma Vuoksenmaa kertoo sairastuneensa "puoliärhäkkään syöpään": Työ jää tauolle

Suomalainen vedonlyönnin taitaja, sijoittaja ja analyytikko Jorma Vuoksenmaa kertoo blogissaan joutuvansa leikkaukseen syövän vuoksi. 

– Minulla diagnosoitiin maaliskuussa (lääkärin sanoin) ”puoliärhäkkä” syöpä. Takaan, ettei sairauteni vaikuta muistiini, ajatteluuni tai luomisvoimaani, mies vakuuttaa ensi töikseen. 

Ihmisten tulee kuitenkin ymmärtää, ettei taka-alalle siirtymisessä ole kyse mistään katoamistempusta, vaan syynä on syöpä ja perjantaina eteen tuleva leikkaus. 

– Haluan ystävieni tietävän, että taitavat, tehokkaat, hyvin kommunikoivat ja tunneälyiset terveysalan huippuammattilaiset hoitavat minua hyvään kuntoon. Tässäkin olen osaavissa käsissä ja turvassa, vaikka katoankin sosiaalisesta mediasta joksikin aikaa, enkä vastaa sähköposteihin tai muihin yhteydenottoihin. 

Mies vakuuttaa että hänen työryhmänsä analyysit ovat osaavissa käsissä. 

– Kaikki jatkuu kuitenkin kuin ennenkin ESBC:n työryhmän osaavissa käsissä. Yli 10 vuotta minulle työskennelleet luottomieheni ovat viime vuosina joka tapauksessa vastanneet yhä enenemässä määrin analyysistamme sekä minulle/asiakkaillemme hiotuista pelisuosituksista. 

Vuoksenmaa on määrätty täydelliseen lepoon kahdeksi kuukaudeksi leikkauksen jälkeen. Toipilaan tiimi tulee vastaamaan somenäkyvyydestä sillä aikaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja