Vauvapuuhat hiertävät julkkisparin välejä

Rikkaat Kardashianit -sarjasta tuttu Kourtney Kardashian yrittää yhdessä miehensä Scott Disickin kanssa toista lasta. Tähden metodit eivät kuitenkaan miellytä sulhoa.

Kourtney Kardashianin yritykset tulla raskaaksi eivät miellytä tulevan lapsen isää Scott Disickiä. Isäehdokas on lopen kyllästynyt Kardashianin käskyttämiseen.

– Kourtney yrittää selvittää parhaita aikoja, jolloin heidän pitää rakastella, jotta heillä olisi parhaat mahdollisuudet tulla raskaaksi. Se tekee Scottin hulluksi, lähde paljasti Life & Style -lehdelle.

– Scott tuntee olonsa nöyryytetyksi. Kourtney soittaa hänelle töihin, ja hänen pitää jättää kaikki, jotta he voivat tehdä sen mahdollisimman pian. Hän nolostuu siitä.

Kardashianin hoppu johtuu siitä, että hän haluaa antaa esikoiselleen, Masonille, pikkusisaruksen mahdollisimman pienellä ikäerolla. Tähti haluaa, että Mason saa samanlaisen suhteen sisarukseensa kuin Kardashianilla itsellään on pikkusiskonsa Kimin kanssa.

Kardashianin sisarusparven vanhin ei kaihda keinoja päästääkseen päämääräänsä. Tähti on ottanut käyttöönsä erikoisvitamiinit, yrttihoidot ja ovulaatiomittarin. Valitettavasti nämä keinot eivät miellytä Disickiä, joka haluaisi antaa luonnon tehdä tehtävänsä ilman turhaa stressiä.

MTV3/Helmi

Lähde: lifeandstylemag.com

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja