Max Verstappen ja Lando Norris mukana virtuaalisessa 24 tunnin ajossa – johtavat selvästi kilpailua

F1-kuljettajat Red Bullin Max Verstappen ja McLarenin Lando Norris osallistuvat paraikaa ajettavaan virtuaaliseen iRacing -pelillä ajettavaan Span 24 tunnin ajoon. E-urheilusta innostuneet F1-kuskit kuuluvat Team Redlinen talliin.

Kaksikko on aiemmin kisannut yhdessä helmikuussa, kun he osallistuivat Bathurstin 12 tunnin virtuaaliseen ajoon. Span radalla ajettavassa 24 tunnin ajossa Verstappenilla ja Norrisilla on tallikavereinaan Max Benecke ja Max Wenig.

Helmikuussa ajetussa kisassa Verstappen ja Norris eivät päässeet kumpikaan ajamaan, sillä heidän tallitoverinsa Atze Kerhof oli kolaroinut pahoin jo ensimmäisen 12 minuutin aikana.

F1-kuskit ovat mallikkaassa iskussa, sillä heidän tallinsa johtaa neljän aikaa lauantaina alkanutta kilpailua. Norris oli sanonut aiemmin, että virtuaalisia taitoja voidaan hyödyntää oikean elämän ajamisessa.

– Maailmassa on paljon hyviä kuljettajia ja nykyään enemmän sellaisia, jotka voivat mennä suoraan simulaattorista oikean auton puikkoihin ja osoittaa, että taidot välittyvät eteenpäin, Norris sanoi Motorsportmagazinen mukaan.

Team Redlinessa ajaa myös suomalainen Greger Huttu, joka on iRacing -pelin viisinkertainen maailmanmestari. Formula ykkösten kausi jatkuu ensi viikolla, kun vuorossa on Saksan GP Hockenheimin radalla.

Norriksen omaa lähetystä kisasta voit seurata tästä linkistä. Kilvanajoa yleisesti voit seurata alla olevalta videolta.


Lue myös:

    Uusimmat