Vastenmielinen tapaus paljastui Venäjällä: aviovaimo paloitteli räppärimiehensä ja pakasti tämän ruumiin – "Operaatio kesti neljä päivää"

Venäläistä naista syytetään aviomiehensä paloittelusta. Naisen väitetään laittaneen paloitellut ruumiinosat pesukoneeseen, jonka jälkeen hän pakasti ne, kertoo Mirror.

Marina Kukhan, 36, väitetään tappaneen ja paloitelleen aviomiehensä räppäri Andy Cartwrightin, oikealta nimeltään Alexander Yushkon, 30. Pariskunnan pieni lapsi oli tapahtuman ajan kotona. 

Viranomaiset ovat kieltäneet Kukhaa poistumasta kaupungista.

Kukha kertoi viranomaisille, että ei halunnut räppärin fanien tietävän tämän kuolleen huumeiden yliannostukseen. Siksi vaimo paloitteli miehensä ja piilotti tämän ruumiinosat pakastimeen.

Hän myönsi käyttäneensä veistä, vasaraa, sahaa, muovikulhoa ja leikkuulautaa miehensä paloitteluun. Kukhan mukaan operaatio kesti neljä päivää ja hän säilöi ruumiinosat muovipusseissa pakastimeensa.

Ystävät eivät ole nähneet räppärin käyttävän huumeita

Venäjän poliisi kertoo aloittaneensa kuolinsyyn tutkinnan. 

Kukha on pidätetty ja hänet aiotaan laittaa valheenpaljastustestiin.

Vaimo kieltää murhanneensa miehensä ja väittää löytäneensä injektioruiskun tämän ruumiin viereltä. Lisäksi Kukha kertoi sosiaalisessa mediassa räppärin faneille, että hänen miehensä jäi huumekoukkuun pandemian aikana.

Räppärin ystävät ovat kommentoineet, että miehellä oli alkoholiongelma, mutta hän ei käyttänyt huumeita.

Kukhan lakimies Irina Skurtu puolestaan väittää, että aviovaimo ei laittanut miehensä ruumiinosia pesukoneeseen. Hän on myös kieltänyt, että Kukhan äiti olisi ollut osallisena tapaukseen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja