Varkaat saivat elämänsä opetuksen: Kassin sisältä paljastui neljä pytonia

1:58
Varkaat nappasivat säkillisen käärmeitä – omistaja: Eivät tienneet, mihin sekaantuivat

Poliisit etsivät varkaita, joiden matkaan tarttui jotain käärmeenkasvattajalle kuuluvaa Yhdysvalloissa Kalifornian osavaltiossa. Kolme eläintä on yhä kateissa.

Käärmeenkasvattaja Brian Gunday uskoo, etteivät varkaat tienneet, mihin sekaantuivat varastaessaan hänen urheilukassinsa. Laukku oli nimittäin täynnä käärmeitä. Tapauksesta uutisoi CNN.

Grunday elää unelmaansa työskennellessään käärmeen kasvattajana ja järjestäessään matelijanäytöksiä opetustarkoituksessa. Yksi hänen urheilukasseistaan katosi lauantaina järjestetyn näytöksen aikana.

Grunday arvelee, että kassi vietiin hänen purkaessaan autoaan tapahtumapaikan parkkipaikalla.

– Kassini, jossa pidin käärmeitäni ja yhtä liskoa oli poissa. Olin kirjaimellisesti jättänyt sen siihen vain sekunteja aikaisemmin, Grunday sanoo.

Kaksi käärmeistä löytyi roskiksesta

Kassissa oli kolme kuningaspytonia, burmanpyton sekä kaivajalisko.

Grunday uskoo, että reilut 10 kiloa painava laukku herätti varkaissa toiveita esimerkiksi arvokkaasta teknologiasta. Toisaalta myös varastettujen matelijoiden arvo liikkuu tuhansissa euroissa.

Lauantain jälkeen kaksi käärmeistä löydettiin roskiksesta, ja ne on palautettu omistajalleen. Grunday on huolissaan yhä kateissa olevien eläinten turvallisuudesta. Syylliset eivät todennäköisesti osaa huolehtia varastamistaan käärmeistä, ja Grunday tahtoo ne epätoivoisesti takaisin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja