Vantaan sotepomo jyrähtää: Yökerhot kiinni kello 23 – "Sillä on selkeä vaikutus – varmasti tullaan menemään rajoituksiin, jotka koskevat myös yöelämää"

1:15
Vantaan apulaiskaupunginjohtaja ehdottaa: Yökerhot kiinni kello 23.

Nyt olisi hyvä aika lyhentää yökerhojen ja diskojen aukioloaikaa, ehdottaa Vantaan sosiaali- ja terveystoimesta vastaava apulaiskaupunginjohtaja Timo Aronkytö. 

– Nyt näyttää siltä, että suuri osa näistä tartunnoista on nuorilla tai nuorilla aikuisilla ja siinä yksi tärkeä keino olisi ravintoloiden ja yökerhojen sulkeminen aikaisemmin, koska me tiedämme, että aamuyöstä ravintoloissa ihmiset ovat lähekkäin, ei pidetä sitä sosiaalista etäisyyttä, koska se ei ole yökerhon tarkoituskaan, toteaa Aronkytö.

Aronkytö ehdotti Twitterissä, että kello 23 olisi hyvä aika pistää yökerhojen ovet säppiin.

– Maailmalla, niissä maissa, joissa tauti leviää, on tehty tehty huomattavia rajoituksia ravintolatoimintaan ja yöelämään.

Aronkytö ennustaa, että baarielämän rajoituksia on tulossa. 

– Uskoisin, että sillä on vaikutus. Sillä on selkeä vaikutus. Jos tämä tauti, tai ehkä voi sanoa, että kun tämä tautitilanne Suomessa huononee, niin varmasti tullaan menemään rajoituksiin, jotka koskevat myös yöelämää, yökerhoja. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja