Vanhuksille suunniteltu kalustesarja auttaa kotona asuvaa

Sisustusarkkitehti, kalustesuunnittelija Susan Elo on suunnitellut kalustesarjan ikääntyneille ihmisille, jossa on muun muassa kiinteitä tukitankoja. Myös kalusteiden huolto kuuluu hintaan. Sarja on palkittu Ornamon Design Award 2011 -palkinnolla.

Sisustusarkkitehti, kalustesuunnittelija Susan Elon suunnitteilla oleva Design Senior -kalustesarja ikääntyneille on palkittu Ornamon Design Award 2011 -palkinnolla. Palkinto on Teollisuustaiteen Liitto Ornamon 100-vuotisjuhlien kunniaksi 20 000 euroa.

Vaihtoehto laitoshoidolle?

Design Senior -huonekaluissa on muun muassa kiinteitä tukitankoja, joista hatarasti liikkuva voi pitää kiinni esimerkiksi kuppia kaapista ottaessaan.

– Konseptissa yhdistyvät tuote ja palvelu, sekä uusi tapa toimia. Kokonaisuudessa on paljon potentiaalista lisäarvoa, riittävän suuri kohderyhmä ja idea, joka mahdollistaa konkreettisen vaihtoehdon laitoshoidolle. Konseptissa on yhteiskunnallista näkökulmaa, jossa edistetään senioreiden hyvinvointia ja laadukasta elämää, Paasikivi luonnehtii MTV3 Uutisten haastattelussa.

Terhi Hyvärinen/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja