Mainos

Vanhojentanssipuvuissa näkyy filmitähtien glamour - moni turvautuu nettikauppaan

Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun lukion kakkosluokkalaisten olemuksessa oli lievää hermostuneisuutta eilen illalla, kun edessä oli vanhojentanssiesitys vanhemmille ja sukulaisille.

– Kyllä tämä tämäniltainen jännittää enemmän kuin perjantain tanssit koululaisille. Nyt on kuitenkin äiti ja isä katsomassa, Laura Voikar naurahtaa.

Tänään edessä ovat siis tanssiesitykset ensin koulun alaluokille ja sitten yläluokille. Niiden jälkeen päivä jatkuu tavallista glamöröösimmässä tunnelmassa.

– Tanssien jälkeen menemme limusiinilla ravintolaan syömään ja sitten kotiin vaihtamaan bilevaatteet päälle. Illalla kokoonnumme juhlimaan yhdessä, Voikar selventää.

Vanhojenpäivän perinteisiin kuuluu, että opiskelijat pukeutuvat vanhahtavasti. Viime vuosina tanssilattialla on nähty kuitenkin entistä enemmän filmitähtien iltapukujen innoittamia asuja. Miehillä ovat yleistyneet frakit.

– Sain idean tähän punaiseen pukuun ystäväni iltapuvusta. Sopiva löytyi kätevästi nettikaupasta eikä sille tullut hintaa loppujen lopuksi kuin 130 euroa, Inkeri Kankkunen kertoo.

Kaikkiaan pukuun, meikkiin, kampaukseen, limusiiniin ja illalliseen hän arvioi menneen rahaa 300 - 400 euroa.

Inkerin tansseja katsomaan tulleilla vanhemmilla ja Inkerillä on hieman eri käsitys siitä, kuka tanssit kustansi.

– Me maksoimme kaiken, Inkerin isä hymähtää hyväntuulisena.

– Mutta kyllä tämä on ihanaa ja niin liikuttavaa, Inkerin äiti jatkaa.

Laura Voikar puolestaan arvioi, että koko vanhojenpäivän juhlaan kului 270 euroa. Voikar pääsi halvemmalla, koska hän esimerkiksi meikkasi itse. Myös hän löysi 100 euron pukunsa nettikaupasta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.