Vanessa Paradis: Näin käsittelen julkisuutta

AVAlla nähdään tiistaina 3. huhtikuuta dokumentti Vanessa Paradis kiertueella. Paradis kertoo Guardianin haastattelussa suhteestaan julkisuuteen.

Keijukaismainen Vanessa Paradis tähdittää AVAn dokumenttia, joka kuvaa laulajattaren kiertuetta. Näyttelijäkomistus Johnny Deppin kanssa seurusteleva Paradis kertoo Guardianille, mikä sai hänet aloittamaan musiikkiuran.

– MGM-musikaalit. Singin' in the Rain oli ensimmäinen jonka näin, kun olin 6-vuotias. Jäin ruutuun kiinni – kaikki nuo musikaalit saavat ihoni edelleen kananlihalle, Paradis kertoo.

Paradis ei usko, että häntä tuomitaan ulkonäkönsä takia.

– Aloitin musiikista, mallin ja näyttelijän ura tulivat möyhemmin, joten en tunne, että nuo asiat olisivat saaneet musiikkialan ihmiset suhtautumaan minuun vähemmän vakavasti. En ollut parhaimmillani, kun aloitin, olin vasta teini.

Kuinka Paradis pärjää julkisuuden kanssa?

– Minulla on ristiriitaiset tunteet siitä. Se tuo minulle paljon etuoikeuksia, auttaa esimerkiksi löytämään lääkärin hätätapauksissa tai pöydän ravintolasta. Mutta se myös varastaa minulta yksityiselämäni ja on vaikeaa, kun se vaikuttaa perheeseeni. Sen ei pitäisi koskettaa lapsieni elämää.

AVA Dokumentti: Vanessa Paradis kiertueella AVAlla tiistaina 3.4. klo 21.00.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja