Valtteri Bottas vakuutti kaiken nähneen F1-pomon: ”Mahtavaa sisua yliluonnollista mestaria vastaan!”

Valtteri Bottas on osoittanut riittävästi sisua ja päättäväisyyttä taistellakseen Mercedeksen tallikaveriaan Lewis Hamiltonia vastaan F1-sarjan maailmanmestaruudesta, uskoo sarjan tekninen johtaja Ross Brawn.

Bottas nousi Azerbaidzhanin voitollaan pisteen MM-johtoon Hamiltonin edelle. Suoritusta teki entistä vakuuttavammaksi toinen peräkkäinen paalupaikka erittäin vaikealla katuradalla.

Voitottoman viime kauden jälkeen talven aikana nahkaansa luonut Bottas tuli takaisin uudistuneena ja ajoi voittoon heti Australian avauskilpailussa. Sen jälkeen hän on ollut aivan Hamiltonin iholla kaikissa kisoissa.

Benettonilla, Ferrarilla ja omissa nimissään olleella Brawn GP:llä mestaruuksia voittanut Ross Brawn on vakuuttunut suomalaisen tasonnostosta.

– Valtteri Bottas on onnistunut parantamaan peliään taistellakseen yliluonnollista mestaria Lewis Hamiltonia vastaan, Brawn julistaa Crash.netin mukaan.

– Olen nähnyt omakohtaisesti, kuinka kuljettaja voi kärsiä, tietoisesti tai ei, ollessaan samassa tallissa todellisen suurmestarin kanssa, ja Lewis on yksi suurimmista, jonka olemme nähneet.

Brawnin mukaan tilanne tiimissä voi olla äärimmäisen stressaava, mikä saattaa nitistää kuskin ajamaan alle normaalitasonsa. Siitä nouseminen onnistuu vain harvoilta.

– Valtteri on onnistunut siinä ja osoittanut mahtavaa sisua ja päättäväisyyttä ensimmäisissä neljässä kisassa ja varsinkin se tapa, jolla hän on taistellut aika-ajoissa Lewisia vastaan, on ollut todella vakuuttava, Brawn kehuu.

Lue myös:

    Uusimmat