Valtteri Bottas vähät välittää George Russellin vihjailuista: "En ala kenellekään tehdä tilaa"

3:55
Valtteri Bottas ja George Russell kolaroivat kovassa vauhdissa ja ottivat sitten sanallisesti yhteen.

Valtteri Bottas ei koe tarvetta käydä Imolassa nähtyä kolaria läpi George Russellin kanssa. Häntä ei myöskään hetkauta Russellin vihjailut kolarin jälkeen.

Bottas ja Russell kolaroivat sunnuntain kilpailun 32. kierroksella, ja kisa jouduttiin keskeyttämään kolarin seurauksena. Kaksikko oli keskenään eri mieltä siitä, kuka kolarin aiheutti. Molemmat uskoivat vakaasti omaan syyttömyyteensä.

Russell ajatteli, että tilannetta olisi hyvä käydä läpi Bottaksen kanssa, mutta Bottas ei pidä tällaista juttutuokiota tarpeellisena.

– Näimme, kun meillä oli tuomariston palaveri. He kuuntelivat molempien kannan asiasta, mutta ei sillä mitään sanottavaa kyllä ollut. Ei sillä siitä osumasta ollut kauheasti sanottavaa. Se luotti, että tuomarit tekevät oikean päätöksen videon perusteella. Emme sen enempää siitä keskustelleet, eikä ole kyllä minun puolestani mitään keskusteltavaa. Minulle se on aika selvä homma, että se oli optimistinen liike siinä vaiheessa, ja sillä lähti vehkeet lapasesta, Bottas kertasi MTV Urheilulle pari tuntia kilpailun päättymisen jälkeen.

Russell myös vihjasi, että Bottaksella oli tilanteessa normaalia enemmän yritystä, sillä he molemmat tavoittelevat ensi kaudeksi paikkaa Mercedes-tallissa.

– Jos mua yrittää ohittaa, niin en helpolla päästä ohi. En ala kenellekään tehdä tilaa. Oli siinä George tai Lewis (Hamilton) tai ihan kuka vaan koko sarjassa, niin ihan sama juttu pätee. Ei täällä olla tilaa muille tekemässä. Täällä ollaan ajamassa ihan itselleen ja keräämässä niin paljon pisteitä kuin pystyy.

Tuomaristo julisti kolarin kilpailutilanteeksi ja päästi niin Bottaksen kuin Russellin ilman rangaistusta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja