Valtteri Bottas näki tuurin käyneen dramaattisessa ulosajossa: “Kaikki ok – vihreää valoa tuli”

Valtteri Bottas oli rajusta ulosajostaan huolimatta rennolla päällä Itävallan GP:n harjoitusten jälkeen. Suomalaiskuski kävi lääkärintarkastuksessa ja voi jatkaa viikonloppuna ajojaan suunnitellusti.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Itävallan GP suorana 28.-30.6.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Bottas ajoi seinään iltapäivän toisissa harjoituksissa. Auto koki 25G:n iskun, mutta kuski säilyi vahingoittumattomana irrotettuaan kädet ratista viime hetkellä.

Mercedeksen auto joutuu käymään ison remontin läpi, mutta ainakin Bottas säästyi vaurioilta.

– Joo, kaikki ok. Ja vielä oli rutiinitsekkaukset siinä, ja vihreää valoa tuli, että eteenpäin, Bottas toteaa C Moren haastattelussa.

– Se oli pehmeimmillä renkailla nopein kierros ja vitosmutkassa. Aika paljon sain vauhtia pidettyä siinä mutkassa, ja kaikki tuntui ihan hyvältä. Kyllä auto luisti siinä, mutta sitten yhtäkkiä takapää lähti vain alta. Varmaan se vaikutti, että iltapäivällä oli vähän tuulisempi.

Radalta ulos ajautumisen jälkeen kuskilla ei ole kyseisessä kohdassa juuri mitään tehtävissä. Karkea sepeli ei juuri vauhtia hidasta eikä auto ole enää ohjattavissa.

– Aika nopeasti se tapahtui. Ei vain ehtinyt tarpeeksi saada korjattua. Sitten kun koetin korjata, pito tuli takaisin ja sitten mentiin suoraan seinään. Mutta ehkä parempi, että mentiin ihan keula edellä, ettei siitä sen enempää tullut vaurioita autoon ja tietenkin itsellenikään. Parempi, ettei sivuttain, Bottas arveli.

Lue myös:

    Uusimmat