Valtteri Bottas kritisoi kovaan ääneen tallia – Mika Salo: "Tuosta puhutaan aika paljon"

1:40
Videolla C Moren F1-studio analysoi Valtteri Bottaksen kisaa. Mukana myös Bottaksen kommentit sekä Mika Salon jatko aiheeseen.

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas kirosi kovaan ääneen sitä, miksi talli ei kuunnellut häntä ja hakenut kahden pysähdyksen taktiikkaa Ranskan GP:ssä. Bottas jäi täysin Red Bull -kuskien hampaisiin, ollen lopulta neljäs. Suomalaiskuski jatkoi samaa puhetta kisan jälkeen.

Bottaksen kovasanainen radiopurkaus välittyi kansainväliseen televisiolähetykseen.

– Miksi v***sa kukaan ei kuunnellut minua, kun sanoin, että tästä tulee kahden pysähdyksen kisa?! Voi v***u sentään! Bottas sähisi.

Kisan jälkeen Bottas jatkoi samasta aiheesta.

– Iso pettymys tietenkin, enempää haettiin kuin nelossijaa. Vauhti oli muuten ihan hyvää, mutta eturenkaat kuluivat aika paljon. Olin yksi ensimmäisistä, joka pysähtyi, mikä tarkoitti sitä, että toinen veto oli aika pitkä. Joku 10–15 kierrosta ennen maalia eturenkaat olivat jo aivan loppu. Ei ollut mitään jäljellä. Kankaat paistoivat läpi vasemmasta etupyörästä ja koitin vain päästä maaliin niin nopeasti kuin pystyy. 

– Ehdotin, että kaksi pysähdystä voisi olla parempi vaihtoehto, mutta… tuota… Bottas haki sanojaan.

– Päätettiin tehdä yksi pysähdys, vaikka olisi ehkä kannattanut tehdä kaksi, Bottas murahti.

C Moren asiantuntija Mika Salo uskoo, että Bottaksen murahdus aiheuttaa polemiikkia Mercedeksen ympärillä.

– Luulen, että tuosta puhutaan aika paljon. Ensinnäkin radiokeskustelusta ja siitä, että kuljettajat olisivat halunneet vetää eri taktiikalla, Salo mietti.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja