Valtteri Bottas floppasi todella rajusti: "Järkyttävää"

Mercedeksen F1-kuski Valtteri Bottas floppasi rajulla tavalla Montrealin aika-ajoissa. Kuudenneksi jääneen nastolalaisen edelle puristivat jopa Renault'n Daniel Ricciardo ja Red Bullin Pierre Gasly, ja Bottas sanoikin suorasukaisesti kääntävänsä katseensa peiliin.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kanadan GP suorana 7.-9.6.
Su: Kanadan GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Bottaksen avausveto aika-ajojen päätösosiossa meni piloille, kun hän pyörähti. Toinen yritys oli puolestaan täynnä erinäisiä töppäyksiä, leveäksi menoja ja luisteluja, ja suomalaisen aika jäi vaisuksi, 0,861 sekuntia hitaammaksi kuin Ferrarin paalumies Sebastian Vettelin noteeraus.

– Pettymys ja todella järkyttävä päätösosio minulta, Bottas ruoti RaceFans-sivuston mukaan.

Suomalaiskuski myönsi tehneensä virheitä, joista yksi oli spinnaaminen päätösosion ensimmäisessä vedossa.

– Toinen vetoni oli aika sekava. Menetin vähän aikaa jo mutkissa kolme ja neljä ja sitten renkaat lukittuivat kuudenteen mutkaan ja vielä neulansilmässä, joten se oli sotkua. Menetin luultavasti vähän rytmiä ja yritin luultavasti hiukan liian kovaa. Sitä voi tapahtua, kun on takajaloillaan.

– Ehdottomasti hyvä paikka katsoa peiliin tänä yönä ja selvittää, miksi nämä virheet tapahtuivat päätösosiossa, koska niiden ei olisi pitänyt tapahtua. Tämä on kuitenkin elämää, Bottas setvi lauantaina.

Bottas oli kauden aiemmissa aika-ajoissa ollut aina kärkikaksikossa lukuun ottamatta Bahrainia, jolloin hän sijoittui neljänneksi. Montreal on sesongin seitsemäs GP.


Lue myös:

    Uusimmat