Valtteri Bottaksen hurjasta näytöksestä revittiin melkoista huumoria: "Hamilton lopettaa ja ryhtyy muotisuunnittelijaksi"

F1-kauden avauskisa Australian Melbournessa oli yhtä Valtteri Bottaksen näytöstä. Suomalaiskuski ajoi ykkösenä maaliin yli 20 sekunnin erolla tallikaveriinsa Lewis Hamiltoniin nähden. Bottaksen räväytys aiheutti myös varsin hilpeitä reaktioita maailmalla.

Yksi kovimmista hassutteluista tuli Dailymailin toimittajalta Jonathan McEvoyltä, joka jakeli ennustuksia tulevaa kautta ajatellen.

Näistä ensimmäinen liittyi nimenomaan Bottaksen esitykseen sunnuntaina.

– Valtteri Bottas, Australian voittonsa rohkaisemana, kiristää ruuvia Lewis Hamiltonia kohtaan kireämmälle kisa kisalta ja horjuttaa hallitsevaa maailmanmestaria niin pahasti, että tämä lopettaa ja ryhtyy täyspäiväiseksi muotisuunnittelijaksi, McEvoy ennustaa humoristisesti.

Hamilton sai ylipäätänsä railakasta vitsailua McEvoyn ”ennustuksissa”. Kohteeksi päätyivät myös brittikuskin kisojen jälkeiset tavat.

– Hamilton kieltäytyy kiittämästä yleisöä jokaisen kisan jälkeen ja hän sanoo, että he ovat huonoin yleisö koko maailmassa.

Hamilton oli omalta osaltaan esillä sunnuntain kisan jälkeen, kun hän muun muassa väitti ”antaneensa” Bottaksen maalissa olleen 20 sekunnin eron.

Lue myös:

    Uusimmat