Vältä ilmakuplat, kun lakkaat kynsiäsi – toimi näin

Mikään ei ole ikävämpää, kuin tarkan manikyyrin jälkeen kynnen pintaan mystisesti ilmaantuneet pienenpienet ilmakuplat. Lue, miten estät ne.

Kauneuteen keskittyvä Pure Wow -sivusto vinkkaa, kuinka voit välttää ikävät ilmakuplat lakatessasi kynsiäsi. Pienet ilmakuplat johtuvat siitä, että lakkauksen aikana aluslakan, värilakan ja päällyslakan kerroksien väliin jää ilmaa. Se voi olla turhauttavaa, mutta pienillä korjausliikkeillä kulpilta ja kupruilta lakan pinnalla voi välttyä.

Puhdas pinta

Ensinnäkin aloita aina puhtaalta pinnalta, jopa silloin, kun kyntesi ovat lakattomat. Käytä kynsilakanpoistoainetta ja pyyhi kynnen pinnalta kaikki jäänteet liasta tai öljyistä, jotka voivat vaikuttaa lakan kiinnittymiseen. Puhdistettuasi kynnen pinnan koita välttää koskemasta sormillasia enää hiuksia tai kasvojasi.

Maltti on valttia

Toisekseen, kun lakkaat kynsiäsi, lakkaathan mahdollisimman ohuita kerroksia. Jos koitat säästää aikaa ja vaivaa käyttämällä paljon lakkaa kerralla, kestää sen kuivumisessa kauemmin.

Kolmanneksi on syytä muistaa, että lakkauksessa maltti on valttia. Varmista, että ensimmäinen kerros kynsilakkaa on täysin kuiva, ennen kuin lisäät seuraavan ensimmäisen kerroksen päälle. Odota ainakin kolmesta viiteen minuuttia lakkakerrosten välillä.

Jos mahdollista, älä käytä värillistä lakkaa kolmea kerrosta, koska siinä kohtaa monella kynsilakka alkaa mennä epätasaiseksi. Odotettuasi tarpeeksi kauan lakan kuivumista viimeistele kynnen pinta päällyslakalla.

Älä puhaltele kynsiin

Olet ehkä joskus ammattilaisen lakkauksessa käydessäsi huomannut, kynsiteknikkosi pyytää sinua asettamaan tuoreeltaan lakatut kyntesi tuulettimen alle, jotta lakka kuivuisi nopeammin. Se ei välttämättä ole kotioloissa paras mahdollinen idea. Tuuletin saattaa aiheuttaa lisää ilmakuplia lakkaan. Lisäksi tuulettimen mukana kynteen saattaa lennellä likaa.

Älä myöskään puhalla kynsiisi tai heiluttele käsiäsi nopeuttaaksesi kuivumista. Pysy sen sijaan aloillasi ja anna ajan tehdä tehtävänsä.

Lakkaamalla ohuempia kerroksia ja antamalla pinnan kunnolla kuivua kerrosten välillä eliminoit parhaalla mahdollisella tavalla ilmakuplat ja epätasaisuudet tuoreen manikyyrin pinnalla.

Katso myös videolta, kuinka kynsilakka kannattaa kynnelle levittää.

Lähde: Pure Wow

Lue myös:

    Uusimmat