Kynsilakan poistoon liittyvä yleinen ongelma ratkeaa erikoisella tavalla – tamponikikasta viraalihitti: "Nerokasta"

Tamponin avulla vältyt ärsyttävältä kynsilakan poistoon liittyvältä ongelmalta.

Kesää kohti mentäessä moni lakkaa yhä useammin myös varpaankynsiään. Lakanpoistossa saattaa kuitenkin törmätä ärsyttävään ongelmaan: kun varpaankynsistä yrittää poistaa lakkaa, kynsilakanpoistoaineeseen kastettu vanutuppo tarttuu herkästi lakattuihin sormenkynsiin pilaten niiden lakkauksen.

Vanupuikoilla hommassa voi mennä turhan kauan, ja jos kertakäyttökäsineitäkään ei ole lähettyvillä, voi käyttöönsä napata erään TikTok-käyttäjän hyvin erikoisen ratkaisun. Kikasta uutisoi muun muassa Allure.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yli miljoona katselukertaa keränneellä videolla TikTok-käyttäjä nimimerkillä @ag380gtmgmt kastaa tamponin kynsilakanpoistoaineeseen ja poistaa sillä lakkoja varpaankynsistään. Muovinen asetin estää sormenkynsien tahriintumisen kynsilakanpoistoaineeseen.

– Voi luoja, kiitos! Tämä on nerokasta, hehkutti eräs kommentoija.

– Tämä on nerokasta! Vanupuikot ovat aivan liian pieniä, ja niitä tarvitsee niin monta. Tämä on ehdottomasti parempi [ratkaisu], ihasteli toinen.

Joidenkin kommentoijien mielestä tamponikikka on liian kallis ratkaisu, toiset hehkuttivat kikan avulla saavansa tarpeettomiksi jääneet tamponit näin käytettyä.

Katso myös videolta, kuinka kynsilakka kannattaa kynnelle levittää.

Lue myös:

    Uusimmat