Miehet paljastavat, miksi heillä on fetissi tietynlaisiin jalkoihin: "Seksikkäimmässä jalassa on..."

Saatat miettiä, sopisiko jalkasi verkkoon muiden ihasteltavaksi ja voisiko sen kuvilla saada jopa hiukan ylimääräistä kerättyä sukanvarteen.

Metro selvitti, millaisilla jaloilla on eniten kysyntää jalkafetissimarkkinoilla. Asiantuntijat, eli jalkoja palvovat ihmiset, vastasivat itse, millaiset räpylät sytyttävät heidät. Jalat nimittäin ovat vähän kuin mämmi; toiset rakastavat jalkoja, kun taas toiset pitävät niitä ennemminkin ällöttävinä, ainakin seksuaalisessa mielessä.

Artikkelissa on keskitytty tällä kertaa naisten jalkoihin ja asiantuntijoina toimivat miehet, jotka nauttivat naisten jalkojen katsomisesta verkossa. Nämä asiantuntijat ovat valmiita maksamaan myös hieman ekstraa tyydyttääkseen jalkafetissiään ja nähdäkseen jotain eksklusiivista.

Yllättävää vastauksissa oli se, että ei ole olemassa yhdenlaista arkkityyppiä seksikkäästä jalasta. Toiset pitävät pitkistä kynsipedeistä, kun taas toiset rakastavat värikästä kynsilakkaa varpaankynsissä. Toisille vaikuttavana tekijänä on myös jalkojen omistajan persoonallisuus.

Michael, Yhdysvallat

– Minua viehättävät jalat koostuvat koosta, muodosta, pehmeydestä ja niin oudolta kuin se kuulostaakin: jalkojen omistajan persoonasta. En tietenkään voi koskea jalkaan, joten pehmeyden joudun itse kuvittelemaan. Yleensä, jos ne näyttävät pehmeiltä, ne myös ovat ihanan pehmoisia.

– Jotta saan paremmin selville kantajan persoonaa, yritän yleensä kommunikoida kuvien julkaisijan kanssa ja katsoa, kuinka he reagoivat viesteihin. Sitten tarkastelen myös heidän profiilinsa kuvauksen. Yksi suosikeistani löytyi Reddit-sivustolta. Hän on todella ystävällinen, ja hänen jalkansa sopivat ihanteeseeni. Niissä on kaunis muoto, koko ja ne näyttävät todella pehmeiltä. Hänen persoonansa kuitenkin ylittää kaiken. Olen jutellut hänen kanssaan, ja hän on hauskaa juttuseuraa. Olen jopa tehnyt kaksi taideteosta perustuen hänen jalkoihinsa. Lähettäessäni ne hänelle oli hän todella onnellinen ja halusi jutella kanssani. Hänen profiilissaan on maininta, että profiili on vain liiketoimintaa varten, joten olin aluksi todella hermostunut. En halunnut häiritä tai tuhlata hänen aikaansa.

– Hän kuitenkin yllätti minut kertomalla, että voisin jutella koska vain. Oli upeaa tutustua suosikki Reddit-malliini. Sinulla voikin olla kauniit jalat, mutta persoonasi määrittää sen viehätynkö jaloistasi vai en.

Fletcher, Uusi-Seelanti

– En tiedä, miksi jalat ovat mielestäni niin viehättäviä ja miksi tietyt jalat ovat kauniimpia kuin toiset. Voin kuitenkin kertoa, mistä itse viehätyn. Seksikkäimmässä jalassa on pitkä ja kapea jalkapohja, pitkät varpaat, korkea jalkapöydän kaari, lakatut varpaankynnet – musta on suosikkini – ja pehmeät öljyisen kiiltävät kantapäät.

– Pidän myös pienemmistä jaloista, mutta yllä mainittu on suosikkini. Pidän myös siitä, että jalat kutiavat herkästi. Likaiset jalat voivat olla seksikkäitä myös, mutta vain jos siihen liittyy nöyryyttämistä, eli jalat olisivat yhä kauniit, jos ne vain puhdistettaisiin.

– Koska nautin alistumisesta, jalat ovat niin upeita, koska minua voi kiusoitella missä vain julkisesti. Se on niin helppoa. Jos nainen tietäisi, että minulla on jalkafetissi, hän voisi heilutella jalkojaan edessäni, hieroa jalkojaan yhteen tai jopa koskea niillä minua. Tuollaiset eleet saavat kenet tahansa, jolla on jalkafetissi, hullaantumaan.

Giovanni, Yhdysvallat

– Minulle henkilökohtaistesti kaikessa on kyse eleganssista, puhtaudesta ja hyvin hoidetuista jaloista. Laadukas kynsilakka on luonnollisesti valtava bonus. Pidän kreikkalaistyylisistä jaloista, mutta loppujen lopuksi ei minulla ole mitään tiettyä standardia. Kreikkalaistyylinen on sellainen jalka, jossa toinen varvas on ukkovarvasta hitusen pidempi.

Chris, Yhdysvallat

– Henkilökohtaisesti sytyn pitkistä varpaista, kynsipetien koosta ja varpaiden sekä jalan koon suhteesta. Suosin ehdottomasti luonnollisia varpaita, eli useimmat kynsilakat eivät toimi kohdallani. En voi kuitenkaan antaa tarkkoja mittoja. Sitä on niin vaikea selittää.

Salman, Intia

– Minulle solakat ja elegantit jalat, joissa on pitkät kurvikkaat varpaat toimivat parhaiten. Koolla ei ole merkitystä, kunhan ne ovat huoliteltu ja varpaankynnet ovat hyvin hoidetut. Oikeastaan siistinä pidetyt luonnolliset varpaankynnet saavat minut parhaiten syttymään.

Lue uusimmat lifestyle-aiheet.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat