Valioliigaseuran vanhin kannattaja menehtyi 102-vuotiaana – kävi joukkueen otteluissa vuodesta 1934 lähtien

Jalkapallon Englannin Valioliigaseura West Hamin pitkäaikaisin kannattaja Mabel Arnold menehtyi lauantaina 102-vuotiaana. Hän kävi seuran otteluissa vuodesta 1934 lähtien eli yhteensä 84 vuoden ajan. 

Arnoldin viimeiseksi otteluksi jäi viime vuoden lokakuussa pelattu West Hamin ja Tottenhamin välinen Lontoon derby. Hän oli seuran vanhin kausikortin haltija. 

Ensimmäisen West Hamin ottelunsa Arnold näki miehensä kanssa vuonna 1934. Hänen miehensä kuoltua vuonna 1981, jatkoi Arnold otteluissa käymistä poikansa Grahamin kanssa.

Hän tuli tunnetuksi seuran kannattajien keskuudessa vuonna 2016, kun hän juhlisti 100-vuotispäiviään ottelussa Manchester Unitedia vastaan. Tämä oli myös West Hamin viimeinen ottelu sen entisellä stadionilla Boleyn Groundilla, jossa seura oli pelannut vuodesta 1904 lähtien.

Vaikka Arnoldin terveys heikkeni, jatkoi hän otteluissa käymistä. 

– Kaikki seurassa ovat surullisia uutisesta hänen poismenostaan. Olimme kuitenkin iloisia sen suhteen, että hän oli mukana jäsenenä West Ham -perheessä. Hän oli inspiroiva nainen, jolla tulee olemaan aina erityinen paikka historiassamme ja kannattajien sydämissä, kertoo seuran varatoimitusjohtaja Karren Brady tiedotteessa. 

Seura kertoo tiedotteessa, että se tulee kunnoittamaan Arnoldin muistoa 22. helmikuuta kotiottelussa Fulhamia vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat