Mainos

Vaimot vakoilevat miehiään Internetissä

Vaimot ovat miehiään innokkaampia tutkimaan, mitä puoliso puuhaa Internetissä.

Uuden englantilaisen tutkimuksen mukaan 14 prosenttia keski-ikäisistä vaimoista vakoilee miestensä sähköposteja, 13 prosenttia lukee tekstiviestejä ja 10 prosenttia tarkastaa Internetin selaushistorian.

Määrä on noin kaksinkertainen vakoileviin miehiin nähden. Tutkijoiden mukaan naiset ovat vakoilussaan myös paljon parempia kuin miehet: jotkut naiset jopa kehittävät IT-taitojaan, jotta he pystyisivät seuraamaan miestensä puuhia entistä paremmin.

– Yksi tutkimuksen yllättävistä tuloksista oli se, että vaimot vakoilevat miehiään useammin. Tässä on kontrasti sen suhteen, että yleisesti tutkimukset väittävät naisten olevan miehiä huonompia käyttämään teknologiaa, sanovat tutkijat Ellen Hesper London School of Economicsista ja Monica Whitty Nottinghamin Trent yliopistosta.

– Näyttää siltä, että naiset ovat valmiita voittamaan nämä esteet, jos he tuntevat parisuhteensa olevan panoksena.

Tutkijat halusivat tutkia, miten Internet vaikuttaa pitkäaikaisiin parisuhteisiin ja vakoilevatko pariskunnat toisiaan. Tutkimukseen haastateltiin yhteensä 920 pariskuntaa, joiden keski-ikä oli 49 vuotta. Tyypillisesti parit olivat olleet naimisissa noin 20 vuoden ajan.

Miehistä vain 8 prosenttia luki vaimojensa sähköposteja ja 6–7 prosenttia tutki puolisonsa tekstiviestejä ja selaushistoriaa.

Lähde: Timesonline.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.