Vaimonsa syövälle menettänyt Kurre Westerlund löysi uuden onnen – ylistää rakkauttaan: "Olen todella onnellinen"

Kurre Westerlund ylistää rakkauttaan Jenna Välikangasta kohtaan.

Laulaja Kurt "Kurre" Westerlund julkaisi lauantaina 14. elokuuta Instagram-tilillään päivityksen, jossa ylistää uutta rakkauttaan laulaja Jenna Välikangasta kohtaan. Välikangas tunnetaan Aikakone-yhtyeestä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kurre & Jenna Duo on nyt lanseerattu! Löysin viereeni aivan ihanan naisen ja olen todella onnellinen, Westerlund hehkuttaa sydänemojien kera päivityksessään. 

Välikangas julkaisi aiemmin samalla viikolla Instagram-tilillään päivityksen, jossa kertoi idean yhteisestä duosta syntyneen alkukesän aikana, kun kaksikko oli esiintynyt lähipiirilleen yhdessä. Välikangas niin ikään ylistää pariskunna yhteistä onnea sekä mahdollisuutta tehdä töitä yhdessä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Ollaan tosi kiitollisia ja onnellisia, että ollaan löydetty toisemme ja saadaan olla yhdessä, laulaja ylisti päivityksessään. 

Parin suhteesta on liikkunut huhuja pitkään, mutta Westerlund ja Välikangas vahvistivat seurustelunsa vasta kuluvalla viikolla. 

Westerlund kohtasi elämässään suuren surun keväällä 2020, kun hänen vaimonsa, vuoden 1992 Miss Suomi Kirsi Westerlund menehtyi syöpään 50-vuotiaana. Westerlundit olivat yhdessä yli 20 vuoden ajan ja heillä on kaksi lasta: 20-vuotias tytär Bella sekä 18-vuotias poika Rock.

Lue myös:

    Uusimmat