Vaimo turvautui salasuhteeseen, kun aviomies kieltäytyi antamasta suuseksiä: "Meidän seksimme päättyi mieheni orgasmiin"

Naistenlehti Cosmopolitan kertoo tarinan naisesta, joka petti miestään, joka ei halunnut antaa hänelle suuseksiä. Niinpä nainen toteutti seksifantasiansa jonkun toisen kanssa – eroamatta miehestään. 

Pettäminen on valitettavan yleistä. Se ei kuitenkaan aina automaattisesti tarkoita sitä, että kumppani harrastaisi seksiä toisen kanssatapoja voi olla monia

Seksi on kuitenkin monille iso osa parisuhdetta. Siksi riittämätön seksielämä voikin olla syynä parisuhteen kariutumiselle tai kumppanin pettämiselle – aivan kuten tässäkin nimettömän naisen kertomassa tarinassa. 

"Kunpa hän olisi mieheni"

"Odotan häntä hotelliaulan baarin nurkassa istuen ja miettien, millaisia orgasmeja koenkaan hänen kanssaan tänä iltana", nainen kirjoittaa.

"Kunpa tämä tapahtuisi useammin kuin kaksi kertaa kuukaudessa. Kunpa hän olisi minun mieheni."

Tylsä ja yksipuolinen seksielämä

"Aiemmin pidin aina kiinni lupauksistani. Mieheni on ollut minun ”se oikea” opiskeluajoista lähtien. Välillämme ei ole koskaan oikeastaan kipinöinyt, mutta hän oli minun ensimmäinen poikaystäväni – tai itse asiassa hän oli minun ensimmäinen ihan kaikessa. Kun hän kosi minua kaksi viikkoa valmistumiseni jälkeen, vastasin myöntävästi.

Viisi vuotta myöhemmin meillä oli kaksi pientä lasta ja hyvin tylsä ja yksipuolinen seksielämä. Missä olivat kaikki erilaiset kokeilut, roolileikit tai ”ota minut seinää vasten” -asennot ja intohimo? Sellaista ei ollut. Ja kirsikkana kakun päällä: hän ei koskaan antanut minulle suuseksiä. Ei kertaakaan.

– Sanon jyrkästi ei. En pidä siitä, mies oli vastannut, kun pyysin häneltä suuseksiä.

Sen jälkeen mieheni sanoi, ettei halua minun kysyvän asiasta enää toiste. Samana iltana, meidän seksimme päättyi mieheni orgasmiin ja hän jätti minut makaamaan sängylle seksin jälkeen – ilman täyttä tyydytystä."

Hetki ruokakaupassa herätti

"Ei mennyt kauaakaan, kun huomasin ruokakaupassa erään todella kuuman miehen. Lopulta hän käveli luokseni ja sanoi, että se mies, joka on saanut rengastaa sinut, on todella onnekas. Muistan miettineeni, että kunpa vain mieheni itsekin tajuaisi sen, kuinka onnekas hän todella on", nainen kirjoittaa ja kertoo, kuinka tuo lyhyt keskustelu sai hänet heräämään.

"Latasin samana iltana deittisovelluksen, joka on tarkoitettu parisuhteessa oleville ihmisille. Pian aloin viestitellä Jaredin kanssa. Hän oli komea ja tuntui ystävälliseltä ja seikkailunhaluiselta. Kun olimme viestitelleet hienovaraisesti kahden viikon ajan, päätimme nähdä toisemme kasvotusten.

Olin sinä iltana aivan paniikissa. Vaikka olinkin naimisissa oleva nainen, olin silti aika kokematon seksuaalisesti. Tunsin oloni syylliseksi ja mietin, olinko todella yrittänyt kaikkeni mieheni kanssa.

Samalla hetkellä mietin kaikkia niitä kompromisseja, joita olin miehelleni ehdottanut, ja joista hän oli kerta toisensa jälkeen kieltäytynyt. Koska suuseksi ei sopinut hänelle, päätin, että sen sijaan, että kieltäisin kokemuksen itseltäni, koen sen jonkun muun kuin mieheni kanssa."

Seksisuhde jatkuu edelleen – avioero ei ole vaihtoehto

"Niinpä tein sen. Petin miestäni. Jared tiesi, etten ollut kokeillut suuseksiä aiemmin ja hän enemmän kuin mielellään antoi sitä minulle. Kukaan ei ole koskaan huomioinut tarpeitani niin kuin hän huomioi. 

Näemme Jaredin kanssa edelleen niin usein kuin vain pystymme, ja olemme viestitelleet päivittäin eräässä yksityisessä viestipalvelussa.

Tiedän, että mietit, miksen jätä miestäni. Yksinkertaisesti siksi, että meillä on yhteiset lapset ja he ovat kaikkein tärkein asia elämässäni. Mieheni on myös loistava isä.

Ehkä on typerää ajatella, että mieheni olisi kaikkea sitä, mitä haluaisin hänen olevan. Ja ehkä on myös typerää, että mieheni luulee, etten muka haluaisi enemmän."

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähde: Cosmopolitan


Lue myös:

    Uusimmat