Vahvistus! Valtteri Bottas jatkaa Mercedeksellä

1:58
Videolla juttua Valtteri Bottaksen jatkosta Mercedeksellä.

Valtteri Bottas jatkaa Mercedeksen kuljettajana myös F1-kaudella 2020. Mercedes käytti Bottaksen sopimuksessa olleen option yhdestä lisävuodesta.

Talli tiedotti Bottaksen jatkosopimuksesta tänään torstaina. Kausi 2020 on suomalaiselle neljäs Mercedeksellä. Kahdella ensimmäisellä kaudella Bottas on juhlinut tallissa valmistajien maailmanmestaruutta.

Bottas on tällä hetkellä MM-sarjassa toisena 62 pistettä tallitoverinsa Lewis Hamiltonin takana. Bottas on ajanut tällä kaudella ruutulipulle ykkösenä kahdesti. Paalupaikalta suomalaistähti on startannut neljä kertaa.

Bottas siirtyi Mercedekselle kaudeksi 2017, kun maailmanmestaruuden edellisellä kaudella voittanut Nico Rosberg päätti lopettaa uransa.

Ensimmäisellä kaudellaan Bottas ajoi uransa kolme ensimmäistä osakilpailuvoittoa ja sijoittui MM-sarjan kolmanneksi. Viime kaudella Bottas oli MM-taulukossa sijalla viisi.

Mercedeksen lisäksi Bottas on edustanut urallaan Williamsia, kausina 2013-16. Uransa aikana Bottakselle on kertynyt viisi osakilpailuvoittoa, kymmenen paalupaikkaa ja 39 palkintosijaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja