Vaa'an vuosihoroskooppi 2019

Vuosi 2019 on rakkauden vuosi, niin hyvässä kuin pahassa. Mitä muuta lupaa Vaaka-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2019?

Rakkaus

Vuosi 2019 on vaaoille rakkauden vuosi, niin hyvässä kuin pahassa.

Sinkkujen elämään voi vuosi tuoda uuden rakkauden. Älä kuitenkaan syöksy suin päin uuteen suhteeseen. Sinun kannattaa tutustua uuteen ihmiseen kaikessa rauhassa ja antaa luottamuksen kasvaa välillänne vähitellen. Jollei luottamusta synny, ei suhdetta ehkä kannata rakentaa sen pidemmälle.

Parisuhteessa elävien vaakojen elämää voi tulla sekoittamaan kolmas pyörä. Mieti tarkkaan oletko sen takia valmis tuhoamaan nykyisen suhteesi. Jollet ole, katkaise yhteys tähän ihmiseen jo alkuunsa, ennen kuin mitään peruuttamatonta ehtii tapahtua parisuhteellesi. Menetettyä luottamusta voi olla mahdotonta saada takaisin.

Perhe ja ystävät

Välisi perheeseesi ja ystäviisi voivat olla alkuvuodesta hieman kireät. Syy välien kiristymiseen kannattaa selvittää pikimmiten, jotteivät pienet ristiriidat pääse kasvamaan suuriksi riidoiksi. Vuoden loppupuoli meneekin jo huomattavasti seesteisemmissä tunnelmissa.

Työ ja ura

Työssä voit kohdata hieman vastoinkäymisiä, mutta ne eivät saa sinun itseluottamustasi horjumaan. Siellä missä muut näkevät ongelmia, sinä näet ratkaisuja. Sinulla on myös paljon hyviä ideoita. Sinun kannattaa kuitenkin miettiä tarkkaan milloin on oikea aika paljastaa ne muille, jotta kukaan muu ei pääse esittämään niitä ominaan.

Opiskelu

Vuosi 2019 on huippuvuosi opinnoissasi.  Saavutat loistavia tuloksi kaikessa mitä teet, ja opintosi edistyvät todella vauhdikkaasti. Saat ehkä tutkielmasi valmiiksi tai valmistut jostakin koulusta erinomaisin arvosanoin. Sinä saatat innostua myös jatkamaan opintojasi muutaman vuoden tauon jälkeen.

Raha-asiat

Vaakojen raha-asiat sujuvat tänä vuonna odotettua paremmin, eikä rahasta tule olemaan puutetta. Houkutuksia tuhlaamiseen voi sen sijaan syntyä runsaasti, sillä sinä rakastat ylellistä elämää. Yritä kuitenkin nauttia mieluummin pienistä arjen ylellisyyksistä kuin suureellisesta ja kalliista luksuselämästä.

Terveys

Terveyden kannalta vaakojen vuosi on oikein hyvä. Jos joitakin vaivoja ilmeneekin, ne menevät kyllä nopeasti ohi. Muista kuitenkin kiinnittää huomiota syömiseesi. Epäterveellisellä ruoalla saat hyvänkin terveyden helposti järkkymään.

Uudenvuodenlupaus 2019

Lupaa itsellesi opetella kärsivällisyyttä ja olla syöksymättä suin päin tuntemattomaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja