Uutta tietoa Pitäjänmäen henkirikoksesta: Uhria iskettiin veitsellä rintaan – yksi vangittu taposta epäiltynä

Helsingin käräjäoikeudessa on tänään vangittu nuorehko mies Helsingin Pitäjänmäen tiistai-iltaisesta henkirikoksesta epäiltynä. Miestä epäillään taposta.

Helsingin poliisi kertoi tiistaina Twitterissä, että Pitäjänmäen kaupunginosassa oli henkirikokseen liittyvä poliisioperaatio noin puoli kymmenen aikaan illalla. Poliisi tiedotti, että tapaukseen liittyen otettiin kiinni neljä henkilöä.

Helsingin käräjäoikeus on tänään vanginnut yhden henkilöistä. Nuorehko mies vangittiin todennäköisin syin taposta epäiltynä. Miehen uskotaan lyöneen toista miestä veitsellä niin, että tämä kuoli.

Aiemmin kiinni otetut muut henkilöt on sittemmin päästetty vapaalle.

Tapauksen tutkinnanjohtaja Petri Rainiala ei ota kantaa siihen, epäilläänkö heitä, tai ylipäätään ketään muuta kuin vangittua miestä, rikoksesta.

Veitsi joutui rintaan

Rainialan mukaan poliisi selvittelee yhä tapauksen tarkempaa kulkua, eikä voi siksi kommentoida myöskään esimerkiksi epäiltyyn henkirikokseen johtaneita syitä.

Hänen mukaansa poliisilla on kuitenkin käsitys tapahtuneesta

– Meillä on kyllä pääpiirteittäin käsitys tapahtuneesta. Uhria oli lyöty veitsellä. Sitä vielä selvittelemme, mitkä ovat ne syyt sille, että veitsi on uhrin rintaan joutunut, Rainiala kertoo.

Poliisi jatkaa tutkintaa muun muassa kuulusteluin sekä teknisellä tutkinnalla. Kuultavana on epäillyn lisäksi useita muita henkilöitä, Rainiala kertoo. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja