Uutta deittiohjelmaa luotsaava Jorma Uotinen paljastaa, millaisia kohtaamisia ohjelmassa nähdään: "Sitä oli äärimmäisen kiinnostavaa seurata"

6:17
Jorma Uotinen kertoi kuulumisiaan Huomenta Suomessa.

Jorma Uotisen mukaan osalla treffikumppaneista kipinät sinkoilivat saman tien.

Tanssija, koreografi ja tv-kasvo Jorma Uotinen vieraili Huomenta Suomessa kertomassa kesäkuulumisiaan. Uotisen kesään on kuulunut esimerkiksi Kuopio tanssii ja soi -festivaali, jonka taiteellisena johtajana hän toimii, sekä matkustelua.

Uotinen tekee syksyllä uuden aluevaltauksen, kun hänet nähdään First Dates -ohjelmassa. Uotinen toimii ohjelmassa hovimestarina ja seremoniamestarina.

– Ihmiset tulevat sokkotreffeille tapaamaan toisensa ravintolaan, otan heidät vastaan ja vien pöytään. Käyn kyselemässä, lähteekö kemia toimimaan, Uotinen kertoo roolistaan.

Uotinen kertoo nähneensä treffikumppanien välisen kemian hyvin nopeasti. Osa ihmisistä lähestyi toisiaan ujommin, mutta toisilla kipinä syttyi heti.

– Sitä oli äärimmäisen kiinnostavaa seurata.

Kehonkieli kertoo Uotisen mukaan heti, onko toinen kiinnostunut. Hän kertoo havainneensa, että osa ohjelmaan osallistuneista lysähti heti istuessaan pöytään, kun taas toiset istuivat ryhdikkään ja itsevarman oloisina.

Katso koko haastattelu videolta artikkelin yläosasta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja