Uusi käänne Michael Jordanin ja Pippenin kohuun – kuva: mysteerinainen vilautti poveaan

Koripallolegendat Michael Jordan ja Scottie Pippen ovat olleet viime aikoina pinnalla hämmentävässä ihmissuhdesopassa. Pippenin auton kyydissä ollut mysteerinainen toi keitokseen uusia mausteita vilauttamalla poveaan.

Yhdessä kuusi NBA-mestaruutta voittaneet entiset Chicago Bulls -joukkuekaverit Michael Jordan ja Scottie Pippen ovat ajautuneet julkisiin riitoihin. Julkista selkkausta on hämmentänyt, että Jordanin 32-vuotias Marcus-poika on seurustellut Pippenin ex-vaimon Larsa Pippenin, 48, kanssa jo yli vuoden. 

Useissa medioissa, esimerkiksi TMZ:ssä, on tuoreeltaan jaettu erikoista kuvaa Pippenin "mysteerinaisesta". Pippen on ajamassa katumaasturia, kun takapenkillä istuva nainen vilauttaa poveaan rintaliiveissä.

Naisen kasvot näkyvät otoksessa vain nenärajaan saakka.

Tapaus on tulkittu paikoin tuoreeksi iskuksi Pippen–Jordan-ihmissuhdevyyhdissä.

Vesipiippua rintojen välistä

Hiljattain julkisuuteen levisi videokuvaa, jossa Marcus Jordan ja Larsa Pippen olivat juhlimassa ja Jordan poltteli vesipiippua Pippenin rintojen välissä.

Michael Jordanilta saatiin puolestaan suora vastaus, kun TMZ:n valokuvaaja tiedusteli häneltä mielipidettä poikansa ja Larsan seurustelusta. Ensin naureskellut Jordan vastasi napakasti, kun valokuvaaja kysyi, hyväksyykö Jordan parisuhteen. 

– En! 60-vuotias Jordan murahti ja nousi autoon päätään pyöritellen. 

Marcus on kuitenkin väittänyt, että hänen perheensä olisi sinut hänen ja Larsan heilastelusta. Kaksikko on Marcuksen mukaan viettänyt aikaa yhdessä Jordanin perheen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat