Uudenvuodenlupaukset rakkausrintamalle: Vältä näitä miestyyppejä

Uudenvuodenlupaukset on hyvä ulottaa myös rakkausrintamalle. Nämä miestyypit kannattaa jättää vuonna 2012 deittailurintaman ulkopuolelle.

Mikäli haluat vuoden 2012 olevan rakkauden vuosi, sinun tulee muuttaa myös omaa käyttäytymistä. Pysy siis erossa näistä miestyypeistä, niin saatat löytää "sen oikean".

1. Mies, joka ei tiedä mitä haluaa tehdä elämällään

Mikäli mies pähkäilee yhä, mikä hänestä tulee isona, hän ei luultavasti osaa pitää sinua ykkösprioriteettinaan elämässä. Mikäli etsit jotakin vakavaa, jätä tämä miestyyppi väliin.

2. Mies, jota tapailit vuosia sitten ja joka ottaa sinuun jälleen yhteyttä

On kenties romanttinen ajatus, että joku menneisyydestäsi haluaa yrittää yhä kanssasi. Jätä kuitenkin haaveilu ajatuksen tasolle. Syy miksi erositte ensimmäisen kerran, on yhä olemassa. Uudelleen lämmittely onnistuu harvoin.

3. Mies, joka pilkkaa sinua

Mikäli miehellä on tapana pilkata mitä tahansa asiaa sinussa – vaikkapa kirjamakuasi tai vaatevalintojasi, dumppaa hänet. Ansaitset miehen, joka ajattelee, että kaikki sinussa on upeaa, ainakin melkein.

4. Mies, jolle kelpaa kuka tahansa

Jotkut miehet haluavat tyttöystävän, eikä sillä ole väliä, kenen kanssa he seurustelevat. Tiedät tavanneesi auttamattoman seurusteluaddiktin, jos mies tunnustaa sinulle rakkautta ja kehuu sinut maasta taivaisiin heti ensitreffien jälkeen.

5. Mies, joka tarvitsee liikaa huomiota

Ihminen, joka kerjää huomiota - etenkin silloin kun olet kiireinen, on rasittava. Hellyydelle ja läheisyydelle on kyllä aikansa, mutta ei jatkuvasti.

6. Mies, joka ei osaa ilmaista tunteitaan

Joidenkin ihmisten on vaikeampi näyttää tunteensa kuin toisten. Miesten "en tykkää tunteista puhumisesta" -uho kertoo kuitenkin yksinkertaisesti siitä, ettei mies ole oppinut koskaan kommunikaatiotaitoja. Naisen ei ole tarkoitus olla miehen terapeutti, etsi siis kumppani, jolle tunteiden näyttäminen ei ole ylitsepääsemättömän vaikeaa.

7. Mies, joka ei saa aikaiseksi pyytää sinua treffeille

Mikäli mies ei saa kysyttyä sinua edes treffeille, hänestä tuskin on perustamaan yhteistä tulevaisuuttakaan kanssasi.

8. Mies, jolle soitat ainoastaan silloin kun olet yksinäinen

Ethän haluaisi, että kukaan käyttäisi sinuakaan pelkästään yksinäisyytensä lievittämiseen? Älä siis käytä hyväksesi miestä vain siksi, ettei sinulla ole parempaakaan seuraa.

9. Mies, joka häviää tullakseen kohta takaisin

Jos miehellä on tapana deittailla hetki, kadota sitten kuvoista ja ilmestyä jälleen, hän tuskin tulee olemaan sinulle "herra oikea". Älä anna hänelle toista tilaisuutta, oli miehen syy uudelleen heränneeseen kiinnostukseen mikä tahansa.

10. Mies, jota kohtaan et tunne lainkaan seksuaalista kiinnostusta

Seksuaalinen kiinnostus toista kohtaan voi kasvaa ja muutenkin muuttua, mutta mikäli et tunne alusta saakka minkäänlaista seksuaalista mielenkiintoa miestä kohtaan, suhteella ei ole tulevaisuutta.

11. Mies, joka ei ole päässyt yli ex-tyttöystävästään

Saatat olla hänen unelmiesi nainen, mutta mikäli hän haikailee yhä ex-tyttöystävänsä perään, hän ei kohtele sinua ansaitsemallasi intensiteetillä. Ajoitus on tärkeää, joten on huonoa onnea, mikäli tapaat unelmiesi miehen vääränä ajankohtana.

12. Mies, joka ei halua edetä suhteessa

Mikäli kaipaat vain rentoa hengailua, mies jolla ei ole tarkoituskaan edetä suhteessa eteenpäin, on varmasti loistoseuraa sinulle. Jos haluat löytää "sen oikean", pysyttele erossa ikuisista poikamiehistä, tai et tee muuta kuin petät itseäsi.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Osittainen lähde: thefrisky.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja