Uskomattomassa voittoputkessa liitävä Lukko nousi jo SM-liigan kärkikahinoihin – KooKoon riemumarssi tyssäsi pataan

Lukko otti jo yhdeksännen perättäisen voittonsa SM-liigassa, kun se kukisti HPK:n 2-0.

Lukko nousi voittonsa turvin jo sarjataulukossa tasapisteisiin neljäntenä olevan KooKoon kanssa. Eroa kolmantena majailevaan Ilvekseen on vain yhden pisteen verran.

Hirmuvireeseen äitynyt Lukko ratkaisi tasaisen kamppailun ottelun toisessa erässä, kun Mikko Petman ja Pathrik Westerholm onnistuivat maalinteossa.

20-vuotias Lukko-vahti Lassi Lehtinen torjui kauden toisen nollapelinsä. Lehtinen pysäytti kiekon 17 kertaa.

KooKoon riemumarssi päättyi

Vahvassa vireessä otteluun lähteneen KooKoon seitsemän ottelun mittainen voittoputki tuli tiensä päähän, kun se hävisi Ässille jatkoajalla lukemin 2-3.

Ässät aloitti ottelun räjähtävästi, kun Lenni Killinen ja Tylor Spink veivät patapaidat 2-0-johdossa ensimmäiselle erätauolle.

KooKoo käynnisteli kuitenkin toisessa erässä hiljalleen kiriään Kim Strömbergin johdolla. Päätöserässä hurjavireinen KooKoo rynni rinnalle, kun Toni Kähkönen toi isännät tasoihin.

Orastava kiri ja hieno voittoputki tyssäsi kuitenkin jatkoajalla, kun Aleksi Rekonen tälläsi voimalla Ässien voittomaalin palauttaen porilaiset voittokantaan viiden tappiollisen ottelun jälkeen.