Uskoisitko samaksi naiseksi? Kuvilla eroa vain muutama minuutti

Fitness-tähti kehottaa meitä kaikkia olemaan tyytyväisiä omiin vartaloihimme, sillä kukaan ei ole täydellinen.

Timmistä vartalostaan tunnettu fitness-tähti Anna Victoria julkaisi alkuviikosta Instagramissa rehellisen kuvaparin, joka sai heti julkaisun jälkeen runsaasti huomiota. Kuvien avulla nainen haluaa paljastaa seuraajilleen, miksi hän seisoo lähes jokaisessa jakamassaan kuvassa.

– Minä 1 prosenttia ajasta vs. minä 99 prosenttia ajasta. Ja minä rakastan molempia kuvia yhtä paljon, nainen kirjoittaa.

Kehon muutokset ovat normaaleja

Nainen kertoo vanhenevansa, mikä tuo auttamattomasti mukanaan myös selluliittia ja vatsamakkaroita, mutta ahdistuksen sijaan hän toivottaa nämä asiat tervetulleeksi. Victoria ihmetteleekin, miten hän voisi olla vihainen keholleen, joka on elänyt täyttä ja tervettä elämää, mutta johon tulee normaaleja ”vikoja”?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä keho on vahva, se voi juosta maileja, nostaa ja kyykätä, nostella ja työntää painoja. Se ei ole onnellinen sen vuoksi, miltä se näyttää, vaan miltä se tuntuu, nainen kirjoittaa.

Nainen haluaakin muistuttaa kaikille, että hän ei rankaise omaa kehoaan, vaan hän haastaa sitä ja rakastaa sitä. Hänen kuvallaan onkin kaikille tärkeä viesti: olkaa tyytyväisiä omiin vartaloihinne!

***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja