Urmas Viilunk hämmästyi sketsihahmokilpailun voitostaan – lurautti voiton kunniaksi yllättävän laulun MTV Uutisten haastattelussa

Vuoden 2020 Putouksen sketsihahmokilpailun voittaja Urmas Viilunk aikoo suunnata takaisin Eestiin ja rauhoittua voittonsa kunniaksi.

Putouksen vuoden 2020 sketsihahmokilpailun voittajaksi kruunattiin lauantaina 7. maaliskuuta näyttelijä Mikko Töyssyn sketsihahmo Urmas Viilunk. Hahmo kisasi finaalissa Antti Tuomas Heikkisen hahmoa Yölintua vastaan.

Urmas Viilunk myönsi MTV Uutisten haastattelussa tuoreeltaan voittonsa jälkeen olevansa hieman hämillään saavutuksestaan. 

– Se on kumman mallinen olo, me tässä kaikkien kanssa ollaan pohdittu hahmottelijoiden kanssa, ettei tässä oikein kilpailla, tässä vaan yhdessä ollaan ja vietetään aikaa. Mutta nyt tämä pokaali annettiin mun käteen ja tässä ollaan. On vähän hämmennyksen kumman mallin vallassa, Urmas Viilunk pohti MTV Uutisten haastattelussa voittonsa jälkeen. 

Hahmo ei ole täysin varma, mahtuuko valtava voittopokaali hänen kirjahyllyynsä ilman pienimuotoista tuunaamista. 

Urmas Viilunk pohtii, että voittoa juhlitaan lauantai-iltana rauhallisesti, sillä hän suuntaa pian kohti kotimaataan. 

– Eesti, täältä mä tulen, kohta nähdään. 

Tulevaisuudessa Urmas Viilunkia saattaa nähdä hieman enemmän Suomessa.

– Jos joku haluaa, että tulen käymään, niin tottakai me voidaan katsoa, jos jossain kirjanpidossa oli joku vilunkin paikka, niin mielelläni auta.  

Putouksen hulinoista selvittyään Urmas Viilunk aikoo ennen kaikkea ottaa hetken ajan aivan rauhallisesti. 

– Nyt voisin, että toisen jalan nostan pöydälle jo. Mutta ei vielä molempia, ei molempia. 

Putouksen klipit ja jaksot katsottavissa mtv.fi-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat