Mainos

Upea Helena Lindgren: En ole koskaan ollut dieetillä

Helena Lindgren kertoo Radio Novan haastattelussa miten pitää itsensä hyvässä kunnossa. Kaunotar paljastaa myös miten voi olla Jorma Uotisen kanssa sydänystävä parisuhteen jälkeen.

Laulaja, näyttelijä ja maskeeraaja Helena Lindgren, 53, on tunnettu huolitellusta ulkonäöstään ja aina tyylikkäästä olemuksestaan.

– Naisen ei pidä olla kuin mies, eikä tasa-arvo siitä synny. Naisen pitää saada olla nainen ja miehen mies, näin me parhaassa tapauksessa täydennämme toisiamme.

Lindgren kertoo upean olemuksen salaisuuden olevan päivittäiset rutiinit.

– Epäsäännöllinen työ aiheuttaa sen, että pyrin pitämään rutiineista ja tietysti tavoista kiinni: aamuvoimistelu on sellainen, samoin hyvä aamiainen ja iltavenyttely. Nämä eivät maksa mitään, ainoastaan vaativat vähän vaivaa. En harrasta repivää liikuntaa, en edes muista, milloin olisin viimeksi käynyt salilla. Kävelen matkoja ja valitsen hissin sijasta raput, Helena luettelee.

Kunnon ruokaa, ei dieettejä

Lindgren kertoo olevan erityisen tarkka ravinnon kanssa.

– Katson että ruoka on mahdollisimman puhdasta ja tuoretta, vältän turhia kaloreita. Syön kunnon aterioita, enkä harrasta välipaloja. Syön kuitenkin kunnon ruokaa, enkä ole koskaan ollut dieetillä. Lisäksi nautin paljon vitamiineja, ilman niitä en pärjäisi. Elän epäsäännöllisesti työni takia, enkä tee koskaan ruokaa kotona, Lindgren paljastaa.

– Itsekuri on hyvä asia, mutta se ei tarkoita itsensä ruoskimista. Suon itselleni myös nautintoja kuten sampanjaa ja muffinsin. Pyrin elämään niin, että en kiellä itseltäni mitään, sillä olen huomannut, että mitä enemmän itseltään herkkuja kieltää, sitä enemmän niitä himoitsee.

Lindgren paljastaa myös, miten he voivat olla Jorma Uotisen kanssa sydänystäviä parisuhteen jälkeen ja mitä legendaarinen Marilyn Monroe hänelle merkitsee.

sunnuntaisin klo 13-14.


MTV3 Helmi

Kuva: Lehtikuva

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.