Umpihullu ehdokas Japanista, Fernando Alonson paluulle täyslaidallinen – Mika Salo ja Niki Juusela F1-kuskihuhujen kimpussa fläppitaululla

Kesä on F1-sarjan hullua aikaa. Kuskispekulaatiot porisevat hurjana ja uusia kohuja kuljettajien tulevaisuudesta nousee lähes päivittäin. Niki Juusela ja Mika Salo iskivät lusikkansa soppaan C Moren studiossa lauantaina. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kanadan GP suorana 7.-9.6.
Su: Kanadan GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Yksi huhuista on ollut se, että Ferrarin Sebastian Vettel lopettaisi uransa tähän kauteen. Vettel on kiistänyt tämän spekulaation.

– Silloin Ferrari olisi katalyytti, tiimi, johon kaikki haluavat. Olisihan se aika hurja temppu, jos Valtteri Bottas siirtyisi Vettelin tilalle ja jättäisi Mercedekselle yhden paikan vapaaksi, Juusela pyöritteli.

Salo ei usko Vettelin astuvan syrjään, mutta kommentoi kuitenkin Ferrarin mahdollisia tulevaisuuden siirtoja.

– Siellä on nuoria kavereita, jotka laitetaan ensin Alfa Romeolle kasvamaan ja siitä sitten Ferrarille.

Tässä vaiheessa esiin nousi Mick Schumacherin nimi.

– Hän ei ole valmis, Salo linjaa.

Juuselan Ferrari-unelmatiimissä ajaisi vielä kerran Fernando Alonso. Salo jyrää tämän ehdotuksen.

– En nostaisi häntä enää yhtään mihinkään. Hän on pilannut niin monta tiimiä tekemällä niistä yhden auton tiimin. Talli on seuraavat kolme kautta ihan kusessa, kun se ei saa mitään aikaiseksi, Salo jyrähtää.  

Entä Red Bull? Pierre Gasly on jäänyt pahasti Max Verstappenin varjoon, mikä on käynnistänyt puheet ranskalaisen potkuista kesken kauden. 

– Red Bullilla on Japanissa kasvamassa Dan Ticktum, joka on järkyttävän nopea kaveri. Ihan umpihullu, Salo heittää.

– Puhuin Monacossa (Red Bullin neuvonantajan) Helmut Markon kanssa. Hän ei ollut kovin iloinen, kun Ticktum on sählännyt siellä Japanissa ja onnistunut saamaan kaikki riitoihin. Hänen mukanaan pitäisi kulkea kymmenen psykologia, Salo summaa puheet Ticktumista.

Kuuntele Juuselan ja Salon kuskipuntarointi kokonaisuudessaan pääkuvan videolta!

Lue myös:

    Uusimmat