Mainos

Ulvilan murhajutussa yllätystodistajia

Ulvilalaisen sosiaalityöntekijän surman tutkijat ovat saaneet avukseen usean uuden todistajan havaintoja.

Ulvilan murhajutussa on yllättäen ilmaantunut uusia todistajia. He ottivat itse yhteyttä poliisiin sen jälkeen kun se julkisti torstaina lisää tietoa surmaajan käyttämästä veitsestä.

Rikoskomisario Juha Joutsenlahti sanoo, että todistajat ovat sellaisia, joista poliisilla ei ole ollut aiemmin mitään tietoa.

-Nämä ihmiset nyt sitten kuulustellaan.

Mystinen veriteko tapahtui joulukuussa Ulvilassa. Naamiomies tunkeutui omakotitaloon ja puukotti 51-vuotiaan isän hengiltä. Perheen äiti haavoittui tilanteessa. Talossa olivat myös perheen neljä lasta.

Poliisi on jahdannut murhaajaa kohta jo kymmenen kuukautta. Tutkinnan aikana on tehty yksi virheelliseksi osoittautunut vangitseminen ja paljastettu vähitellen yksityiskohtia veriteosta. Poliisi on kertonut esimerkiksi, että murhaaja käytti varsikenkiä ja kulunutta veistä. Punaisesta Volvostakin viranomaiset ovat olleet kiinnostuneita. Surmaaja on silti pysynyt kateissa.

Vihjepuheluita tullut kymmeniä

Poliisi julkisti surmaveitsen kuvan jo viime kuun lopulla, ja vihjeitä alkoi sadella. Torstaina poliisi kertoi tarkkoja yksityiskohtia surmavälineestä, ja vihjeitä alkoi suorastaan tulvia.

-Puhelimet ovat soineet koko ajan. Vihjeitä on tullut tosi paljon. Kaikkia ei edes ole ehditty vielä käsitellä, Joutsenlahti sanoo.

Puheluita oli tullut perjantai-iltapäivään mennessä useita kymmeniä. Jutun tutkinnassa oleva kolmehenkinen poliisiryhmä purki ja tarkisti vihjeitä päivän aikana.

Joutsenlahti on erittäin toiveikas siitä, että vihjeiden joukossa voisi vaikka olla se ratkaiseva tieto, jolla pimeänä ollut tapaus aukeaisi.

Pelkkä vihjeiden purkaminen on kuitenkin poliisille vasta alkusoittoa.

-Tieto täytyy käydä läpi, analysoida ja tehdä monenlaisia toimenpiteitä, Joutsenlahti sanoo.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.