Mainos

Ujosta perheenäidistä tuli kylmäverinen murhaaja – "hirviöäiti" vihjaili aikeistaan jo vuosi sitten: "Murha on kuin perunalastut, et voi lopettaa vain yhteen"

10:57
Miten perheväkivaltaan voi puuttua?

Brittiläinen kuuden lapsen äiti tappoi kaksi teini-ikäistä poikaansa. Brittilähteiden mukaan äidin murhanhimoiset aikeet olisi voitu estää, mikäli murhaajaäidin veljen varoitukset olisi otettu todesta.

Hirviöäidiksi kuvailtu 35-vuotias nainen tappoi 13- ja 14-vuotiaat poikansa perheen kotona Sheffieldissä, Isossa-Britanniassa viime toukokuussa. Pojat oli julistettu kuolleiksi lastensairaalassa pian hirvittävän perhetragedian jälkeen.

Poliisi ei ole julkistanut poikien kuolinsyytä, eikä ole avannut sen tarkemmin, miten teinipojat tapettiin. Brittilähteiden mukaan murhiin ei ainakaan liity ampuma-aseita.

Äiti yritti tappaa lapsensa aiemminkin

Sekä 35-vuotiasta perheenäitiä että perheen lähipiiriin kuulunutta miestä syytetään poikien murhista. Hirviöäitiä syytetään lisäksi useista murhanyrityksistä.

Perheenäidin väitetään yrittäneen tappaa kuusi lastaan jo aiemminkin. Hän oli muun muassa yrittänyt myrkyttää neljä lastaan siinä onnistumatta vain päivä ennen teinipoikien murhaamista.

Poikien äiti ja perheelle läheinen mies ovat molemmat tunnustaneet tekonsa. Heidän oletetaan saavan elinkautisen vankeusrangaistuksen.

Tapausta käsitellään oikeudessa marraskuun 12. päivä.

Hirviöäidin veli avaa tapauksen taustoja

Brittilehti The Sun haastatteli murhasta epäillyn perheenäidin veljeä. Hänen mukaansa hirviöäiti katsoi perhetutun kanssa kasapäin kauhuelokuvia, joista pari oli mitä luultavimmin saanut vaikutteita myös teinipoikiin kohdistuneisiin väkivaltatekoihin.

Veli kertoo, että äiti ja perhetuttu olivat tappaneet myös lemmikkihiiriä viihdyttääkseen itseään. Veli väittää, että kaksikko oli tallonut hiiret kuoliaiksi nauraen samalla makeasti.

Veli kertoo myös brittilehdelle, että perheenäidin synkkään sielunmaisemaan oli mahdollista tutustua pitkään ennen kuin tämä toteutti kamalat murhasuunnitelmansa.

Äiti oli esimerkiksi lainannut tunnettua kauhukirjailija Stephen Kingiä.

– Murha on kuin perunalastut: et voi lopettaa vain yhteen, perheenäiti oli julistanut Facebook-tilillään vuosi sitten kesällä.

Poikien kuolemat olisi voitu estää

Murhaajaäidin veli on varma siitä, että teinipoikien järkyttävät kohtalot olisi voitu estää, mikäli maan sosiaalipalvelut olisivat ottaneet varoitukset tosissaan.

Hänen mukaansa perhetuttu oli ollut erittäin väkivaltainen perheen lapsia kohtaan monien vuosien ajan.

Veljen mukaan hänen siskonsa oli ollut ujo ja hiljainen, mutta hän oli muuttunut radikaalisti sen jälkeen, kun oli tutustunut murhien toteutuksessa mukana olleeseen mieheen. 

– Nuo kaksi ovat olleet paholaisia syntymästään asti. He molemmat ovat yhtä pahoja, molemmat murhaajia ja pahoja psykopaatteja, veli oli kuvaillut murhan tehnyttä kaksikkoa Sunday Mirrorille.

Lähteet: The Sun 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja