UFC-supertähti Habib Nurmagomedovista julki lohduton video – Dana White kuvattiin katsomassa sitä: "Alan itkeä"

Vapaaottelun supertähti Habib Nurmagomedov ottelee lauantaina ensimmäistä kertaa ilman isäänsä, kun hän kohtaa UFC:n kevytsarjan mestaruusottelussa Justin Gaethjen. Mediajätti BT Sport julkaisi ottelun alla Nurmagomedoveista vaikuttavan animaatiovideon.

Habib Nurmagomedovin valmentajaisä Abdulmanap on animaatiossa poikansa tukena tämän kasvaessa ja tarkkailee kannustavasti Habibin treenaamista.

Venäjän Dagestanissa syntynyt Habib varttuu, lähtee maailmalle ja takoo voittoja. Nurmagomedov ehtii voittaa ammattilaisvapaaottelussa 28 ottelua kärsimättä ainuttakaan tappiota. Abdulmanap-isä haluaa, että hänen poikansa yltäisi 30 voittoon ennen lopettamista.

Mutta Abdulmanap menehtyy ennen kuin hän on tätä näkemässä. Hän kuoli viime heinäkuussa 57-vuotiaana koronaviruksen aiheuttamiin komplikaatioihin.

Habib Nurmagomedov on jakanut videon Instagram-tilillään.

Video on ehtinyt tehdä vaikutuksen myös UFC:n puheenjohtaja Dana Whiteen. BT Sport kuvasi pätkän, jossa White katsoo animaation ensimmäistä kertaa.

– Alan itkeä tämän vuoksi ennen kuin haastattelu on alkanutkaan, White sanoi.

– Me kaikki tiedämme, miten paljon hän rakasti isäänsä ja miten läheisiä he olivat. Hänen isänsä oli kova mies. Hänen isänsä kasvatti hänet kunnon mieheksi. 

Nurmagomedov, 32, jahtaa jo ammattilaisuran 29. voittoa, kun hän ottelee lauantaina UFC:n kevytsarjan mestaruusottelussa Abu Dhabissa Yhdysvaltain Justin Gaethjea, 31, vastaan. Gaethjella on ammattilaisena tilillään 22 voittoa ja kaksi tappiota.

6:40
Habib Nurmagomedov voitti kaksi vuotta sitten kaoottisesti päättyneessä UFC-mestaruusottelussa Conor McGregorin.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja