Tyylivinkit kylmälle säälle – katso ideat!

Talvipukeutuminen voi olla haastavaa – söpö lempikesämekkosi onkin yhtäkkiä epäkäytännöllinen ja kylmä. Katso helpot, tyylikkäät ja käytännölliset vinkit pukeutumiseen säiden kylmetessä.

Talvellakaan ei tarvitse tyytyä tylsiin toppatakkeihin ja kulahtaneisiin villapaitoihin. Erityisesti kerrospukeutumisen avulla voit näyttää hyvältä ja tyylikkäältä ympäri vuoden!

Käytä rohkeasti värejä

Värikäs pukeutuminen tuo piristystä arkeen. Yhdistele rohkeasti kirkkaitakin värejä. Jos tunnet olosi kuitenkin parhaaksi mustissa, tee asustasi persoonallinen vaikkapa iloisen värisellä kaulahuivilla.

Harmaa on uusi musta

Jos haluat pukeutua hillityn tyylikkäästi, kannattaa suosia mustan sijaan astetta raikkaampaa harmaata. Harmaan eri sävyjä on runsaasti tarjolla erityisesti takeissa. Suosi erityisesti vaaleanharmaata.

Kevyt nahkatakki viimeistelee asun

Muuta päivän arkivaatteet illan menoja varten kätevästi kevyen nahkatakin avulla. Arkiset farkut ja t-paita muuttuvat tyylikkäiksi, kun yhdistät niihin hyvin istuvan nahkatakin.

Pukeudu eläinkuosiin

Ota kasariklassikot uudelleen käyttöön, sillä leopardiprintit ja seeprakuviot ovat jälleen tyylikkäitä. Käytä näitä rohkeita kuoseja kuitenkin hillitysti. Yksi rohkeaprinttinen vaatekappale tai asuste on yleensä tarpeeksi! Myös erilaiset tekoturkikset kuuluvat syksyn ja talven trendeihin.

Asusta huolella

Suosi erityisesti värikkäistä ja yksityiskohtaisia asusteita, kuten suuria kaulakoruja. Asusteet ovat myös helppo ja edullinen tapa päivittää vaatekaappisi uuteen uskoon.

MTV/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat