Mainos

Tyttöystävä syytteessä miehen itsemurhasta Yhdysvalloissa – asianajaja: Nainen oli fyysisesti, sanallisesti ja psykologisesti solvaava

2:02
Kertooko läheinen itsemurha-ajatuksista? Toimi näin.

Entistä Boston Collegen opiskelijaa syytetään kuolemantuottamuksesta liittyen hänen poikaystävänsä itsemurhaan.

Inyoung You, 21, sai syytteen Alexander Urtulan, 22, kuolemasta Yhdysvaltain Massachusettsin osavaltiossa maanantaina. Paikallinen asianajaja kertoo, että Etelä-Korean kansalainen You on ollut herjaava Urtulaa kohtaan.

Urtula kuoli muutamia tunteja ennen valmistujaisjuhliaan toukokuussa.

Mitä syytökset ovat?

Asianajaja Rachael Rollins ilmoitti maanantaina järjestetyssä tiedotustilaisuudessa, että Youta syytetään kuolemantuottamuksesta.

Rollinsin mukaan poliisin tutkinta paljasti, että You oli fyysisesti, sanallisesti ja psykologisesti ollut solvaava Urtulaa kohtaan parin 18 kuukautta kestäneen myrskyisen suhteen aikana.

– Hyväksikäytöstä tuli yleisempää, voimakkaampaa ja alentavampaa edellisinä päivinä ja tunteina, jotka johtivat Urtulan kuolemaan, asianajaja kertoo.

Asianajajan mukaan pari oli vaihtanut yli 75 000 tekstiviestiä kahden kuukauden aikana ennen Urtulan kuolemaa. Viesteistä yli 47 000 oli Youn lähettämiä.

Poliistutkimuksissa selvisi, että You oli tietoinen poikaystävänsä masennuksesta ja itsemurha-aikeista, mutta jatkoi silti herjaavien viestin lähettelyä. Viesteissä You kehotti poikaystäväänsä "tappamaan itsensä" ja "kuolemaan".

20. toukokuuta You seurasi kännykänsä kautta poikaystävänsä sijaintia ja meni paikkaan, jossa Urtula tappoi itsensä. Youn epäillään olleen tilanteessa paikalla.

Lähde: BBC

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja