Tytön asua moitittiin koulussa – äiti kirjoitti rehtorille nasevan vastauksen

Teinitytön äiti kirjoitti avoimen kirjeen tyttärensä koulun rehtorille muistuttaakseen häntä siitä, kuinka naurettavia koulun pukeutumissäännöt oikein ovat. 

Catherine Pearlman on äiti ikäisekseen erittäin pitkälle 13-vuotiaalle tytölle. Äiti järkyttyikin saadessaan kirjeen tyttärensä koulun rehtorilta, jossa huomautettiin tytön epäasiallisesta pukeutumisesta. Tytön shortsin pituus ei rehtorin mukaan vastannut koulussa noudatettavia sääntöjä.

Shortsien tulee koulun sääntöjen mukaan yltää pituudeltaan oppilaan sormien alapuolelle. Tytön kohdalla tämä sääntö jäi nippanappa täyttämättä. 

– On mahdotonta löytää shortseja, jotka ovat edes vähän muodikkaita ja yltävät hänen sormiensa alapuolelle. Hän on pitkä, ja hänellä on pitkät kädet ja sormet, turhautunut äiti kirjoittaa Instagramissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Koulun sääntöihin kyllästynyt äiti hermostui todenteolla, kun koulun henkilökunta oli kehottanut tyttöä vaihtamaan omat housunsa koulun antamiin shortseihin, jotka olivat tytölle aivan liian isot ja todella likaiset. 

Äidin luettelo vaatimuksista 

Äiti julkaisikin Today-sivustolla avoimen kirjeen koulun rehtorille siinä toivossa, että rehtori ymmärtäisi säännön naurettavuuden. Kirjeessa hän toivoo rehtorin lähtevän tytön kanssa ostoksille, sillä kokemuksesta hän voi kertoa sen olevan äärimmäisen haastava operaatio.

– Hän on 170-senttinen ja 13-vuotias. Aivan kuten isälläänkin, hänellä on erityiset pitkät jalat ja kädet. Hän ei pidä mistään pinkistä, lilasta tai röyhelöisestä. Hän ei käytä housuja, koska hänellä on usein kuuma. Luota minuun, olen nähnyt tämän.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tyttö ei äidin mukaan käytä myöskään mekkoja tai yhtäkään vaatetta, jossa on logo. Vaatteiden tulee siis olla muodin mukaisia. 

– Nyt, älä unohda, että sinun täytyy löytää kaupoista jotain, joka sopii sinun luomiisi pukeutumissääntöihin, äiti muistuttaa.

– Ja viimeinen pointti: Yritä pysyä järkevässä budjetissa. Meillä ei ole tuhlata omaisuutta hänen vaatekaappiinsa. Hän sitä paitsi kasvaa koko ajan. Kiitän sinua loputtomasti tämän haasteen vastaanottamisesta. Se on minulle helpotus, äiti lopettaa kirjeen.

Lähteet: Today, Someecaards

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja