Tyrmäävä tyyli! Jenkkitähti pukeutui suomalaisen Riikka Ikäheimon luomukseen: "Tästä saa paljon voimaa jatkaa"

8:13
Riikka Ikäheimo kommentoi Linnan juhlien pukuloistoa.

Laulajatähti Bebe Rexha julkaisi Instagram-tilillään tyrmäävän asukuvan, jossa kaunottarella on suomalaisen suunnittelijan, Riikka Ikäheimon luomus yllään.

Bebe Rexha osallistuu helmikuun alussa Grammy-gaalaan yhtenä ehdokkaana ja on yrittänyt saada muotisuunnittelijan tekemään itselleen juhlaan asun. Rexha on kertonut aiemmin, että moni suunnittelija kieltäytyi vaatettamasta häntä hänen vaatekokonsa vuoksi.

Nyt suunsa puhtaaksi puhunut tähti laittoi kuvan 7,3 miljoonan seuraajansa nähtäville Instagramiin, jossa hän näyttää upealta suunnittelija Riikka Ikäheimon asussa.

MTV Uutiset tavoitti Ikäheimon kommentoimaan tapahtunutta.

– Uskomattoman hienoa, että maailmanlaajuinen tähti tykästyy minun suunnittelemaani luomukseen ja haluaa jakaa sen maailmalle. Se tuntuu tosi upealta ja hienolta, Ikäheimo kertoo.

– Ennen kaikkea kiitollinen olo. Tästä saa paljon voimaa jatkaa unelmissa eteenpäin, kun huomaa että oma visio uppoaa yhä vahvemmin myös Amerikassa. Varsinkin tähdillä, joilla on mahdollisuus aika lailla saada mitä vain itselleen, suunnittelija jatkaa.

Rexhalla yllä nähty asuluomus nähtiin ensimmäisen kerran Pariisin muotiviikoilla. Luomus on nähty myös laulajan yllä Cosmopolitan-lehdessä. Ikäheimon mukaan laulaja oli tykästynyt kuvauksissa mekkoon niin paljon, että halusi viedä sen mukanaan.

Laulaja Bebe Rexha julkaisi Instagramissa aiemmin videon, jolla hän kertoo pöyristyttävästä kokemuksestaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja