Tutkitusti tehokas yhdyntätekniikka, kekseliäs "kookoskikka" ja mullistava suuseksivinkki – näillä saat enemmän nautintoa makuuhuoneeseen!

Kolme seksiasentoa yhdyntäorgasmiin 0:31
KATSO MYÖS: Nappaa videolta asentovinkit yhdyntäorgasmiin.

Etenkin pitkässä suhteessa seksi voi muuttua rutiiniksi. Nappaa vinkit, joilla muokkaat perinteiset seksiasennot astetta nautinnollisemmaksi.

Lähetyssaarnaajaa kuukausitolkulla? Nainen päällä, mutta jotain puuttuu? Näillä vinkeillä muokkaat tutut asennot entistä paremmiksi.

1. Lähetyssaarnaajaan nautinnollinen lisä – toimii tutkitusti

Lähetyssaarnaaja eli seksiasento, jossa mies on naisen päällä, on monelle se tuttu ja turvallinen vaihtoehto. Lähetyssaarnaajaa saa muokattua paremmaksi monilla eri keinoilla, mutta naiselle asennon tekee erityisen nautinnolliseksi niin kutsuttu CAT-tekniikka. Tekniikan on tutkitusti todettu parantavan naisen mahdollisuuksia orgasmiin. 

CAT-tekniikassa mies kohottaa itseään hieman ylemmäs ja eteenpäin niin, että hänen rintakehänsä on noin alla olevan naisen olkapäiden tasolla. Näin mies stimuloi liikkuessaan lantiollaan jatkuvasti naisen klitorista.

2. Kookoskikka parantaa nainen päällä -asentoa

Yhdyntäorgasmi voi monelle naiselle tuntua saavuttamattomalta unelmalta. Nainen päällä on asentona sellainen, jossa moni kuitenkin kykenee kipuamaan hekuman huipulle asti. Päällä ollessaan nainen pystyy kontrolloimaan itse liikkumistaan. Mutta miten asentoa voi muokata entistäkin paremmaksi?

Muutama vuosi sitten sosiaalisessa mediassa alettiin hehkuttamaan niin kutsuttua kookoskikkaa: nainen yksinkertaisesti "kirjoittaa" lantiollaan kirjaimet COCONUT (suom. kookospähkinä) seksin aikana päällä ollessaan. Kirjainkikan hehkutetaan tekevän yhdynnästä tajunnanräjäyttävää kummallekin osapuolelle, sillä kirjainten muodostamat liikeradat saavat seksin tuntumaan mahtavalta.

3. Mullistava tapa suuseksiin

Suuseksi on monelle naiselle se varmin tapa saada orgasmi, mutta erään kikan avulla orgasmi on lähempänä kuin koskaan. Kun perinteisesti antava osapuoli on asettautunut samansuuntaisesti vastaanottajan kanssa, Kivin-metodissa suuseksiä antava osapuoli onkin vaakasuorassa asennossa vastaanottavaan osapuoleen nähden.

– Moni nainen kokee suoran ylös ja alas -stimulaation liian rajuna tai huomaavat pitävänsä klitoriksen toisen puolen nuolemisesta enemmän kuin toisen, on esimerkiksi seksiasiantuntija Tracey Cox selittänyt kikan toimivuutta Daily Mailin artikkelissaan.

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran syyskuussa 2021.

Entäpä sitten "69" – voiko se koskaan toimia? Entä millaista todella on hyvä suuseksi? Videolla asiantuntijan vastaukset:

Millaista on hyvä suuseksi, ja voiko"69"koskaan toimia? 2:51
Kaikki eivät suuseksistä pidä, vaikka fysiikan puolesta se sopisi useimmille. Seksuaaliterapeutti Annukka Lavikaisen mukaan osasyynä ongelmaan voi olla suuseksin intiimiys.

Lue myös:

    Uusimmat