Mainos

Tutkimus: Kätevä mies saa naiset

Uuden tutkimuksen mukaan nainen haluaa miehen, joka osaa hoitaa kodin pikkuremontit. Nainen haluaa mieluiten miehen, joka osaa käyttää työkaluja, kertoo independent.co.uk. Käsistään kätevä mies kiilasi tutkimuksessa puutarhassa taitavan ja autoista kaiken tietävän miehen ohi.

Boschin tutkimuksessa havaittiin, että 37 prosenttia naisista arvosti miestä, joka osasi "tehdä sen itse". Arvostettuja taitoja olivat muun muassa hyllyjen ripustaminen tai rikkoutuneiden kalusteiden korjaaminen.

34 prosenttia naisista olisi valinnut miehen, joka tietää kaiken auton moottoreista. Vain 16 prosenttia halusi puolison, joka on hyvä puutarhatöissä.

– Enää ei ole kyse kukista, joita ostat tai suklaasta, jota tuot hänelle. Kyse on siitä, miten hyvä olet kiinnittämään hyllyjä, totesi Boschin Chris Tidy.

Omaa Remontti-Reiskaa havitteleville naisille on kuitenkin tiedossa huonoja uutisia, sillä samassa kyselyssä vain 38 prosenttia miehistä ilmoitti nauttivansa omin käsin rakentelusta. Epäonnistuminen oli miesten mukaan suurin syy jättää rakennushommat muille.

MTV3

Lähde: Independent.co.uk

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.