Turha häpeillä! 11 syytä, miksi pienet rinnat ovat parhaat

Tuskailetko pienen kuppikoon kanssa? Lopeta se heti! Lue, miksi pienet tissit ovat oikeastaan aika mainiot.

Pienemmällä rintavarustuksella varustettuja naisia voi joskus ärsyttää, jos kuppikoko ei auta täyttämään hyvännäköistä paitaa. On kuitenkin runsaasti syitä, miksi pienitissisillä on parhaat oltavat.

Lue 11 syytä siihen, miksi pienet tissisi ovat parhaat!

1. Käteen sopivat

Kuinka monta kertaa oletkaan kuullut miehen hehkuttavan, että rintasi ovat täydellisen käteen sopivat? Ja mikä siinä onkaan pahaa? Niinpä. 

2. Selkään ei satu

Isorintaiset ystäväsi valittelevat selkävaivojaan, kun sinä liitelet selkä suorassa paikasta toiseen – ilman kipuja.

3. Et vahingossakaan näytä "halvalta"

Isorintaisten yksi suurimmista ongelmista on pukeutuminen. Edustavan mekon ja halvannäköisen koltun eroa on joskus vaikea huomata. Toki itsekin saatat räväyttää väärällä tavalla liian lyhyen mekon kanssa, mutta dekolteesi vuoksi et ainakaan joudu pelkäämään. Avoinkin kaula-aukko näyttää päälläsi tyylikkäältä.

4. Vaatteet istuvat

Suurin osa vaatteista istuu paremmin sinun päälläsi kuin isorintaisella, vaikka jotkut tietyt vaatteet vaatisivatkin isompaa täytettä (katso kohta 9).

5. Sinun ei tarvitse huolehtia riipputisseistä

Pienet tissit eivät ala riippua samalla tavalla kuin suuret rinnat. Vanhempana kiität vielä pientä kuppikokoasi.

6. Et tarvitse rintsikoita

Unohtuivatko rintsikat? Ei hätää. Asusi ei siltikään näytä härskiltä ja pienet tissit pysyvät ojennuksessa ilman rintaliivien antamaa tukeakin.

7. Voit juosta

Tuliko kiire? Vai tekisikö mieli lähteä lenkille? Voit sen tehdä, sillä ainakaan rintasi eivät ole esteenä. Siinä missä isorintaiset ystäväsi tuskailevat, missä liikuntamuodossa rintoihin sattuu vähiten, voit itse hyppiä ja pomppia tissiesi kanssa, miten lystäät.

8. Kuppikoko kasvaa raskauden aikana

Ja edelleen rintasi ovat hyvänkokoiset. Isorintaisilla voi kuppikoon kasvaminen raskauden vuoksi olla todella ongelmallista.

9. Sinun on helpompi hämätä

Jos vaatteiden istuvuuden, avonaisen kaula-aukon tai muun syyn takia pitää rintoja muokata isommiksi, voit sen tehdä – vaikkapa push-up-liiveillä. Isorintaisen ystäväsi pitää tehdä taikatemppuja saadakseen etumuksensa näyttämään pienemmältä.

10. Sinun ei tarvitse ostaa rintsikoita erikoisliikkeistä

Alusvaatteiden maailma on loputon sinulle. Voit ostaa minkä värisiä ja mallisia rintaliivejä tahansa, sillä sinun ei tarvitse tyytyä erikoisliikkeiden kalliimpiin valikoimiin.

11. Bikinisetit on suunniteltu pienirintaisille

Markkinoiden bikinisetit ovat kooltaan sellaisia, että yläosa istuu pienirintaisille. Sinun ei tarvitse erikseen ostaa erikokoista yläosaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja