Tunnistatko tätä tähteä? Kim Kardashianin teinikuvat julki

Kim Kardashian saapui muotiviikoille näyttävässä tyylissä 0:48
Kim Kardashian saapui muotiviikoille näyttävässä tyylissä.

Kim Kardashianin uusista Instagram-kuvista selviää, miltä tähti näytti teini-ikäisenä.

Miljardööri ja tosi-tv-tähti Kim Kardashian jakoi kansainvälisen tytärten päivän kunniaksi Instagram-tililleen kuvasarjan, joka paljastaa, miltä tähti on näyttänyt teini-ikäisenä.

Kuvatekstissä Kardashian kertoo postauksen olevan omistettu hänen äidilleen Kris Jennerille, sekä Kardashianin omille tyttärilleen heidän kasvaessaan teini-ikäisiksi.

Jos kuvasarja ei näy, voit katsoa sen tästä.

90-luvun tyyliä hehkuvissa kuvissa Kardashianin yllä nähdään valkoinen t-paita sekä roikkuvat siniset farkut, jotka on ajan henkeen kuuluvasti laskettu niin alas, että ne paljastavat naisen alushousut. Asun kruunaavat valkoiset lenkkarit sekä choker-tyylinen kaulakoru.

Kuvatekstissä miljardööri esittää äidilleen pahoittelut muistelemalla erästä hänen nuoruutensa kömmähdystä.

– Muistan olleeni kotiarestissa, koska Kourtney varasti autosi ajaakseen sillä ympäri korttelia, ja vaikka en edes osallistunut, jouduin silti vaikeuksiin! Joten meillä ei ollut mitään muuta tekemistä, kuin ottaa valokuvia autotallissa, Kardashian muistelee.

Kardashian kirjoittaa vitsaillen, ettei hän itse ollut koskaan syypää.

– Minä vain kuuntelin mitä isosiskoni ja ystäväni sanoivat. He olivat niin huonoja esimerkkejä, ja minä olin täydellinen, ja olen pahoillani siitä! Tosi-tv-tähti kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat