Tunnistatko tämän seksipommin? Black Eyes Peas -laulajan muodonmuutos!

Black Eyed Peas -laulaja Fergie hämmästytti katsojat astellessaan punaista mattoa lähes tunnistamattomana. Blondiksi muuttunut kaunotar näytti naisellisemmalta kuin koskaan!

Laulajatähti Fergie kanavoi selvästi Marilyn Monroeta uuden New Year's Eve -elokuvan ensi-illassa. Nykyään vaaleaverikkönä viihtyvän pop-tähden sensuellin seksikäs tyyli kiinnitti yleisön huomion. 36-vuotias Fergie hehkui kimmeltävässä ja olkaimettomassa mekossa. Vanhanajan glamouria henkivä kampaus kruunasi asun.

Uskoisitko, että kuvissa on sama nainen?

Muodonmuutos kovapintaisesta laulajattaresta hehkeäksi seksipommiksi on melkoinen.

Uransa alussa Fergie oli hyvin poikatyttömäinen, hän pukeutui usein housuihin ja pikkutoppiin ja käyttää edelleen esiintyessään. Juhlatyyli on kuitenkin muuttunut naisellisemmaksi laulajattaren aikuistuessa.

Myös Fergien hiukset ovat kokeneet myös suuren muutoksen. Vaaleanruskeat kutrit ovat muuttuneet vuosien saatossa tummanruskeiksi, ja nyt kaunotar on täysi vaaleaverikkö.

Fergie on osannut pukeutua myös tyttömäisen seksikkäästi, mutta uusin tyyli on paljon sensuellimpi kuin aiemmin. Laulajatar näyttää kuitenkin niin upealta, että aviomies Josh Duhamel tuskin valittaa muodonmuutoksesta...

MTV3 Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja