Mainos

Tulipalosta viiden miljoonan vahingot Jämsänkoskella

Tulipalo tuhosi kauppaliikkeen lähes kokonaan ja aiheutti noin viiden miljoonan markan vahingot Jämsänkoskella vimme yönä. Paloa epäillään tuhopoltoksi.

Palossa tuhoutui kymmenisen vuotta vanha liikerakennus sekä kaupan irtaimisto. Rakennuksen arvo on noin kolme miljoonaa ja irtaimiston kaksi miljoonaa markkaa. Liike sijaitsi Jämsänkosken keskustassa ja se myi muovituotteita. Kauppaliikkeen mukana paloi myös rakennuksessa toiminut autokoulu.

Palo syttyi hieman ennen kello yhtä yöllä; syttymispaikka oli rakennuksen ulkopuolella. Palo vaikuttaa tahallaan sytytetyltä. Tulipaloa sammutti aamuun asti 60 palomiestä Jämsänkoskelta, Jämsästä ja Mäntästä. Lakko ei vaikuttanut sammutustöihin.

Muutoin joulunvietto on jatkunut melko rauhallisissa merkeissä

Muutamia huoneistopaloja on ollut eri puolilla maata. Henkilövahinkoja ei kuitenkaan ole aiheutunut.

Tuli tuhosi osan huoneistoa ja aiheutti savuvahinkoja Lappeenrannassa, kun parvekkeelle jätetty ulkotuli pääsi valloilleen. Palo syttyi Lappeenrannan Karhuvuoressa myöhään joulupäivän iltana. Rivitalon toisen kerroksen parvekkeelta tuli levisi olohuoneeseen. Asukkaat eivät olleet syttymishetkellä kotona.

Kaarinassa rivitalon yläkerran huone tuhoutui eilen irtaimistoineen, kun yksistään päälle jätetty televisio sytytti tulipalon. Asukkaat olivat alakerrassa ja saivat palokunnan nopeasti paikalle. Muu osa huoneistoa kärsi savuvahinkoja.

Viranomaiset vetoavat, että tulen kanssa oltaisiin erityisen varovaisia mm. parvekkeilla. Paloalan lakon takia kerrostalon sammutustyöt voivat nyt olla vaikeita.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.