"Tulen räjähtämään" – 160-kiloiselta sometähdeltä kova julistus: urheilu-ura saa seuraavan käänteen

Maailman vahvimman miehen tittelin vuonna 2017 voittanut Eddie Hall aikoo kokeilla siipiään kehonrakennuksen parissa.

Englantilainen Hall ei ole useaan vuoteen enää voimailussa kilpaillut, mutta otti viime vuonna nyrkkeilyottelun toista voimailujärkälettä, Hafthor Björnssonia vastaan. Hall kärsi islantilaiselle tappion.

Nyrkkeily on tällä erää jäämässä kuitenkin pikaiseksi kokeiluksi. Valkokankaallakin esiintynyt Hall, 35, ilmoitti sosiaalisessa mediassa aloittavansa tänä vuonna "matkansa kehonrakennuksessa".

Huippusuosituksi tubettajaksi noussut Hall sanoi 2,3 miljoonan tilaajan YouTube-tilillään haluavansa nähdä, mihin hänestä on bodauksen saralla.

– Olen kilpaillut voimamiehenä, olen harrastanut vähän nyrkkeilyä, olin aikoinaan kansallinen mestariuimari, ja kehonrakennus on minusta voimamieheltä erinomainen siirto, Hall pui.

Ensi vuodeksi lavalle

Suurimmillaan massiiviset 196 kiloa painanut 188-senttinen Hall on tätä nykyä noin 160-kiloinen, mutta on sanojensa mukaan pystynyt säilyttämään lihasmassaansa.

Mies aikoo kuitenkin ryhtyä "isolle bulkille" kerryttämään lisää massaa.

– Tulen räjähtämään, saamaan kaikki lihakseni isoiksi ja meheviksi (juicy) jälleen, ja sitten teemme trimmauksen, Hall sanaili ja viittasi siihen, että edessä on rasvan karsimista.

Mies tuumi, ettei hänestä tule "Big Ramya" (vuosien 2020 ja 2021 Mr. Olympia Mamdouh Elssbiayta), vaan hän tähtää sen kaltaiseen kuosiin, jossa entinen voimamies, kehonrakentaja Terry Hollands on ollut.

– Jokseenkin kuin Chris Bumstead (classic physiquen nelinkertainen Mr. Olympia), mutta naurettavan massan kera.

Hallin tavoitteena on debytoida kehonrakennuslavoilla ensi vuoden loppupuolella, "luultavasti loka-, marras- tai joulukuussa" 2024.

Paitsi että Hall on Maailman vahvin mies vuodelta 2017, hän on maastavedon entinen maailmanennätysmies. Hän piti ME:tä hallussaan vuonna 2016 nostamallaan 500 kilolla, kunnes Hafthor Björnsson pani kilolla paremmaksi vuonna 2020.

0:59
Katso myös: Rajua rääkkiä – näin kehonrakentaja Timo Naapila treenasi kuusinkertaisen Mr. Olympian Dorian Yatesin opissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja