Mainos

Tukholman onnettomuuden silminnäkijä: Bussi lensi ihmisjoukkoon

Tukholman maratonilla koettiin kauhun hetkiä, kun paikallisliikenteeseen linja-auto ajoi suoraan keskelle ihmisjoukkoa Slussenissa. Ainakin kuusi ihmistä loukkaantui onnettomuudessa - bussin alle jäi muun muassa lastenvaunut, jonka kyydissä oli pieni lapsi.

Tukholman poliisi selvittää onnettomuuden syytä. Bussin kuljettaja vietiin sairaalahoitoon ja hänelle tehtiin puhalluskoe, joka osoitti, ettei alkoholilla ollut osaa onnettomuuteen. Häntä kuulustellaan myöhemmin. Poliisin mukaan yksi syy onnettomuuteen saattoi olla kaasupolkimen jumiutuminen.

Syystä tai toisesta bussin kuljettaja menetti kuitenkin ajoneuvonsa hallinnan, ja auto ajoi alas rappusia kohti maratonyleisöä.

– Bussi tuli rappusia alas suorastaan lentäen. Sen jälkeen bussi iskeytyi asfaltin reunaan, kertoo Bertil Backlund Expressen-lehdelle.

Bertil Backlund seisoi Maria Blombergin kanssa pankkiautomaatin lähellä, kun onnettomuus tapahtui puolen päivän aikaan.

– Ihmiset huusivat kauhuissaan, se oli kamalaa.

Pariskunta palasi hotellilleen heti onnettomuuden jälkeen, mutta he saapuivat tapahtumapaikalle pelastushenkilökunnan kanssa.

– Inhottavaa, että tällainen onnettomuus tapahtui täällä. Moni on tullut katsomaan tapahtumapaikkaa ja maassa lojuu ruhjoutuneet lastenvaunut. Näin myös naisen, jonka päästä vuoti verta, kertoi maria Blomberg.

(MTV3 - Expressen)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.